Satranç Turnuvasında 15 Temmuz Şehitleri Anılacak

SPOR 27.10.2016 - 11:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Satranç Turnuvasında 15 Temmuz Şehitleri Anılacak

denizli haber / denizli 20 haber / Satranç Turnuvasında 15 Temmuz Şehitleri Anılacak

Gençlik Spor ve Milli Eğitim ortak protokolünde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası, 4-6 Kasım tarihlerinde Aktepe’de bulunan 15 Temmuz Şehitler Lisesi’nde yapılacak.   Denizli’de en çok lisanslı sporcunun olduğu Satranç branşında Denizlili sporcular, bu kez 15 Temmuz Şehitleri Anma Turnuvasında yarışacak. 4-6 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek turnuvanın hazırlıkları devam ediyor.   PROTOKOL İMZALANDI Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri bir araya geldi. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Şube Müdürü Ömer Faruk Bakan, Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay ve Federasyon İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz katıldı. İmzalanan protokole göre 15 Temmuz’u anlatan fotoğraf ve resim sergisi ile başlayacak turnuva 4-6 Kasım tarihlerinde yapılacak. Turnuva süresince iki kurum koordineli bir şekilde organizasyonu düzenleyecek. TURNUVA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ’NDE “15 Temmuz Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası” olarak belirlendi. Turnuva günü yaklaştıkça heyecan artarken bu anlamlı günde sporcular farklı kategorilerde ter dökecek. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Açık ketegorilerinde düzenlenecek turnuvada ilk 3’e giren sporculara ödüller verilecek ve Minikler kategorisinde de turnuvayı tamamlayan tüm sporculara madalya verilecektir. Ayrıca bu anlamlı turnuva için 15 Temmuz Şehitler Lisesi ev sahipliği yapacak.   Turnuvaya katılmak isteyen sporcular 1 Kasım 2016 saat: 17.00’a kadar http://denizli.tsf.org.tr/turnuva-kayit-form adresinden başvurularını yapabilirler. 
denizli haber / denizli 20 haber / Satranç Turnuvasında 15 Temmuz Şehitleri Anılacak

Gençlik Spor ve Milli Eğitim ortak protokolünde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası, 4-6 Kasım tarihlerinde Aktepe’de bulunan 15 Temmuz Şehitler Lisesi’nde yapılacak.

 

Denizli’de en çok lisanslı sporcunun olduğu Satranç branşında Denizlili sporcular, bu kez 15 Temmuz Şehitleri Anma Turnuvasında yarışacak. 4-6 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek turnuvanın hazırlıkları devam ediyor.

 

PROTOKOL İMZALANDI

Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri bir araya geldi. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Şube Müdürü Ömer Faruk Bakan, Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay ve Federasyon İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz katıldı. İmzalanan protokole göre 15 Temmuz’u anlatan fotoğraf ve resim sergisi ile başlayacak turnuva 4-6 Kasım tarihlerinde yapılacak. Turnuva süresince iki kurum koordineli bir şekilde organizasyonu düzenleyecek.

TURNUVA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ’NDE

“15 Temmuz Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası” olarak belirlendi.

Turnuva günü yaklaştıkça heyecan artarken bu anlamlı günde sporcular farklı kategorilerde ter dökecek. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Açık ketegorilerinde düzenlenecek turnuvada ilk 3’e giren sporculara ödüller verilecek ve Minikler kategorisinde de turnuvayı tamamlayan tüm sporculara madalya verilecektir. Ayrıca bu anlamlı turnuva için 15 Temmuz Şehitler Lisesi ev sahipliği yapacak.

 

Turnuvaya katılmak isteyen sporcular 1 Kasım 2016 saat: 17.00’a kadar http://denizli.tsf.org.tr/turnuva-kayit-form adresinden başvurularını yapabilirler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.