Sedat Demirci: "Bu gün sanki öylesine bir gün"

SİYASET 18.03.2017 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sedat Demirci: "Bu gün sanki öylesine bir gün"

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı yazılı açıklamada, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısı ile yayımlanan mesajları ilginç yorumlarken tepki gösterdi. Demirci " İşte öylesine, anma mesajları yayınlarsınız biraz sonra süslü süslü,işte öylesine" dedi.

    Demirci yaptığı açıklamada;  "Bir Ulusun kurtuluşa giderken emperyalizme karşı mücadelenin ateşinin yakıldığı ,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bir zaferin yıl dönümü değil sanki. İşte öylesine..  Anma mesajları yayınlarsınız biraz sonra süslü süslü,işte öylesine.. Bizler için at üstünde yaşadı bu büyük insan,karda,kışta yoklukta,cephede mermi sesleri altında yaşadı. Aslında senin için yaşadı bu yüce insan..   Sense işte öylesine..''Çanakkale geçilmez'' dedi. Sizler onun adını ağzınıza almazken,onun düşman donanmalarını defettiği boğazlarımıza köprü yapmakla övünmekten de geri durmazsınız, İşte öylesine.. Gülmek şöyle dursun,yemek, içmek, uykular haram olsun.. İşte öylesine yaşayanlara... Senin için öylesine gibi görünen bir günde,şehitlerimizin kim bilir nasıl sızlıyordur içi.. İşte öylesine bir de bunu sor kendine... Siz öylesine görüp,18 Mart Çanakkale şehitlerini anma törenlerinde Gazi'nin adını ağzınıza bile almıyorsunuz ya; İşte Türk Milleti için sırf bu yüzden bile çok önemli bir gün aslında biliyor musunuz.. Aslında bilemezsiniz veya bilmeseniz de olur. Bir Ulusun kurtuluşuna giden yolun ilk adımı olan Çanakkale Zaferimizin 102.Yıl dönümü Ulusumuza kutlu olsun. Bu Zaferin Mimarı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk , tüm Gazi ve Şehitlerimizi saygı ,şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı yazılı açıklamada, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısı ile yayımlanan mesajları ilginç yorumlarken tepki gösterdi. Demirci " İşte öylesine, anma mesajları yayınlarsınız biraz sonra süslü süslü,işte öylesine" dedi.

 

 

Demirci yaptığı açıklamada;  "Bir Ulusun kurtuluşa giderken emperyalizme karşı mücadelenin ateşinin yakıldığı ,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bir zaferin yıl dönümü değil sanki. İşte öylesine.. 


Anma mesajları yayınlarsınız biraz sonra süslü süslü,işte öylesine.. Bizler için at üstünde yaşadı bu büyük insan,karda,kışta yoklukta,cephede mermi sesleri altında yaşadı. Aslında senin için yaşadı bu yüce insan..

 

Sense işte öylesine..''Çanakkale geçilmez'' dedi. Sizler onun adını ağzınıza almazken,onun düşman donanmalarını defettiği boğazlarımıza köprü yapmakla övünmekten de geri durmazsınız, İşte öylesine.. Gülmek şöyle dursun,yemek, içmek, uykular haram olsun.. İşte öylesine yaşayanlara... Senin için öylesine gibi görünen bir günde,şehitlerimizin kim bilir nasıl sızlıyordur içi.. İşte öylesine bir de bunu sor kendine...


Siz öylesine görüp,18 Mart Çanakkale şehitlerini anma törenlerinde Gazi'nin adını ağzınıza bile almıyorsunuz ya; İşte Türk Milleti için sırf bu yüzden bile çok önemli bir gün aslında biliyor musunuz..
Aslında bilemezsiniz veya bilmeseniz de olur.


Bir Ulusun kurtuluşuna giden yolun ilk adımı olan Çanakkale Zaferimizin 102.Yıl dönümü Ulusumuza kutlu olsun. Bu Zaferin Mimarı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk , tüm Gazi ve Şehitlerimizi saygı ,şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.