Sema Ramazanoğlu devreye girdi ambulans uçakla Denizli’ye getirildi

GÜNDEM 23.01.2017 - 07:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sema Ramazanoğlu devreye girdi ambulans uçakla Denizli’ye getirildi

Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Kocadere’de ikamet eden Kuzu ailesinin yardımına yetişti.Bakan Ramazanoğlu, umrede rahatsızlanan Denizlili Fatma Kuzu’nun, ambulans uçak ile Denizli’ye getirilmesini sağladı.

Umre görevini yapmak amacıyla kutsal topraklara giden Fatma Kuzu, burada rahatsızlanınca tedavi altına alındı. Eşinin rahatsızlığından dolayı telaşlanan ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’na ulaşan Fatma Kuzu’nun eşi Hasan Kuzu, eşinin Denizli’de tedavi altına alınmasını talep etti.     Bu istek üzerine harekete geçen Dr. Ramazanoğlu, öncelikle Sağlık Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ile irtibat kurarak Fatma Kuzu’nun Denizli’ye gelmesi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Gerekli görüşmeler ve yazışmaların ardından üç gün önce rahatsızlanan Fatma Kuzu, bu akşamüstü uçak ambulans ile Denizli’ye getirilerek Pamukkale Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.   RAMAZANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ   Eşinin rahatsızlanmasından bu yana geçen beş günlük süreçte Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’nun kendileri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Hasan Kuzu, eşinin Denizli’ye gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kuzu, “Sema Ramazanoğlu’ndan ve bakanlarımızdan Allah bin kere razı olsun. Hastaneye gelmesinde ve tedavi sürecinde emeği oldu” dedi. Fatma Kuzu’nun kızı Tarımer Hanım da “Vatandaş olarak gereken ilgi ve alakayı gösterdiler. Bir vatandaş olarak ona ulaşabilmemiz çok önemli. Bizler ulaşabiliyorsak herkes ulaşabilir demektir. Allah razı olsun” dedi.     TALEBİ HEMEN İŞLEME ALDIK   İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade eden Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, “Avrupalı ülkelerinin insanına verdiği önemi bir dönem gıpta ile izler, iç geçirirdik. Ancak biz de artık onların seviyesine ulaştık. Nerede bir insanımızın bizlere ihtiyacı var ise her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Son yaşanan ve Umre için kutsal topraklara giden Fatma Kuzu’nun Denizli’ye getirilmesi de hükümetimizin sağlık alanında yaptığı atılımların bir göstergesidir. Tarafımıza ulaşan ve yardım isteyen Hasan Kuzu’nun talebini hemen işleme alarak bakanlıklar düzeyinde gerekli girişimleri başlattık. Tahsis edilen ambulans uçak ile hastamızı alarak Denizli’ye getirilmesini sağladık. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Farma kardeşimizin tedavi sürecini de takip etmeye devam edeceğiz. Kuzu ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.   
Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Kocadere’de ikamet eden Kuzu ailesinin yardımına yetişti.Bakan Ramazanoğlu, umrede rahatsızlanan Denizlili Fatma Kuzu’nun, ambulans uçak ile Denizli’ye getirilmesini sağladı.

Umre görevini yapmak amacıyla kutsal topraklara giden Fatma Kuzu, burada rahatsızlanınca tedavi altına alındı. Eşinin rahatsızlığından dolayı telaşlanan ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’na ulaşan Fatma Kuzu’nun eşi Hasan Kuzu, eşinin Denizli’de tedavi altına alınmasını talep etti.

 

 

Bu istek üzerine harekete geçen Dr. Ramazanoğlu, öncelikle Sağlık Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ile irtibat kurarak Fatma Kuzu’nun Denizli’ye gelmesi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Gerekli görüşmeler ve yazışmaların ardından üç gün önce rahatsızlanan Fatma Kuzu, bu akşamüstü uçak ambulans ile Denizli’ye getirilerek Pamukkale Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

RAMAZANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Eşinin rahatsızlanmasından bu yana geçen beş günlük süreçte Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’nun kendileri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Hasan Kuzu, eşinin Denizli’ye gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kuzu, “Sema Ramazanoğlu’ndan ve bakanlarımızdan Allah bin kere razı olsun. Hastaneye gelmesinde ve tedavi sürecinde emeği oldu” dedi. Fatma Kuzu’nun kızı Tarımer Hanım da “Vatandaş olarak gereken ilgi ve alakayı gösterdiler. Bir vatandaş olarak ona ulaşabilmemiz çok önemli. Bizler ulaşabiliyorsak herkes ulaşabilir demektir. Allah razı olsun” dedi.

 

 

TALEBİ HEMEN İŞLEME ALDIK

 

İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade eden Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, “Avrupalı ülkelerinin insanına verdiği önemi bir dönem gıpta ile izler, iç geçirirdik. Ancak biz de artık onların seviyesine ulaştık. Nerede bir insanımızın bizlere ihtiyacı var ise her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Son yaşanan ve Umre için kutsal topraklara giden Fatma Kuzu’nun Denizli’ye getirilmesi de hükümetimizin sağlık alanında yaptığı atılımların bir göstergesidir. Tarafımıza ulaşan ve yardım isteyen Hasan Kuzu’nun talebini hemen işleme alarak bakanlıklar düzeyinde gerekli girişimleri başlattık. Tahsis edilen ambulans uçak ile hastamızı alarak Denizli’ye getirilmesini sağladık. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Farma kardeşimizin tedavi sürecini de takip etmeye devam edeceğiz. Kuzu ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.