Serinhisar’da cinayet 1 kişi öldü

ASAYİŞ 24.11.2016 - 07:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Serinhisar’da cinayet 1 kişi öldü

Serinhisar’da cinayet 1 kişi öldü / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Serinhisar İlçesi’nde sözlü tartışma kavgaya dönüşünce 2 kişi av tüfeği ile vuruldu. Silahla vurulan 2 kişiden biri hayatını kaybederken diğeri yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.   Serinhisar’a bağlı Ayaz mahallesinde tartışma neticesinde vurulan iki kişiden birisi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, isimleri henüz belli olmayan Afgan uyruklu iki kişi av tüfeği ile vuruldu. İddiaya göre, Afgan uyruklu 25 yaşlarında iki kişi Serinhisar’daki Ayaz mahallesindeki besihaneye geldiklerinde daha önceden kavgalı oldukları bir kişi ile karşılaştılar. Yeniden çıkan tartışma neticesinde Denizli Babadağ nüfusuna kayıtlı şahıs av tüfeği ile iki el ateş ederek Afgan uyruklu şahısları vurdu.Vurulan şahıslardan birisi başından ağır yaralanması neticesinde olay yerinde hayatını kaybederken diğer şahıs ayaklarından yaralandı.Yaralı şahıs Serinhisar Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinden sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.   Olay sonrası Jandarmanın yaptığı araştırma sonrası besihanede bekçi olduğu belirtilen Denizli Babadağ Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Ş.A.Ö. adlı kişi av tüfeği ile birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com
Serinhisar’da cinayet 1 kişi öldü / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Serinhisar İlçesi’nde sözlü tartışma kavgaya dönüşünce 2 kişi av tüfeği ile vuruldu. Silahla vurulan 2 kişiden biri hayatını kaybederken diğeri yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Serinhisar’a bağlı Ayaz mahallesinde tartışma neticesinde vurulan iki kişiden birisi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, isimleri henüz belli olmayan Afgan uyruklu iki kişi av tüfeği ile vuruldu.

İddiaya göre, Afgan uyruklu 25 yaşlarında iki kişi Serinhisar’daki Ayaz mahallesindeki besihaneye geldiklerinde daha önceden kavgalı oldukları bir kişi ile karşılaştılar.

Yeniden çıkan tartışma neticesinde Denizli Babadağ nüfusuna kayıtlı şahıs av tüfeği ile iki el ateş ederek Afgan uyruklu şahısları vurdu.Vurulan şahıslardan birisi başından ağır yaralanması neticesinde olay yerinde hayatını kaybederken diğer şahıs ayaklarından yaralandı.Yaralı şahıs Serinhisar Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinden sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Olay sonrası Jandarmanın yaptığı araştırma sonrası besihanede bekçi olduğu belirtilen Denizli Babadağ Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Ş.A.Ö. adlı kişi av tüfeği ile birlikte gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.