Serinhisar modern alt yapıya kavuşuyor

DENİZLİ 19.02.2018 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Serinhisar modern alt yapıya kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar ilçesinde 105.000 metre kanalizasyon, 85.000 metre içme suyu ve 17.750 metre yağmur suyu hattı döşeyeceği alt yapı çalışmasını başlattı. Serinhisar'ın modern bir alt yapıya kavuşacağı çalışma kapsamında ilçeye 1 adet de içme suyu sondaj kuyusu ile 4 adet de içme suyu deposu yapılacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu depolarını kapsayan dev alt yapı çalışması başlattı. Serinhisar ilçe merkezi ve merkez mahallelerinde başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında 105.000 metre kanalizasyon hattı, 85.000 metre içme suyu hattı ve 17.750 metre yağmur suyu hattı döşenecek. Çalışma kapsamında ilçeye ayrıca, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu, 4 adet toplam 1.700 metreküplük içme suyu deposu yapılacak. İçme suyu deposu, sondaj kuyusu, yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmaları başlatılırken, projelerin tamamlanmasıyla Serinhisar modern bir alt yapıya kavuşacak.     "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak"   Denizli merkez ve ilçelerde hayata geçirecekleri projelerin hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “2018’de de şehrimizin geleceğine damga vuracak yatırımlarımızı hizmete alacağız. Denizlimizin güzide ilçesi Serinhisar da her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" dedi. Büyükşehir ile beraber "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediğini hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Bugün geldiğimiz noktada ilçelerimiz birçok yatırıma kavuştu. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. Çok şükür verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar ilçesinde 105.000 metre kanalizasyon, 85.000 metre içme suyu ve 17.750 metre yağmur suyu hattı döşeyeceği alt yapı çalışmasını başlattı. Serinhisar'ın modern bir alt yapıya kavuşacağı çalışma kapsamında ilçeye 1 adet de içme suyu sondaj kuyusu ile 4 adet de içme suyu deposu yapılacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu depolarını kapsayan dev alt yapı çalışması başlattı. Serinhisar ilçe merkezi ve merkez mahallelerinde başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında 105.000 metre kanalizasyon hattı, 85.000 metre içme suyu hattı ve 17.750 metre yağmur suyu hattı döşenecek. Çalışma kapsamında ilçeye ayrıca, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu, 4 adet toplam 1.700 metreküplük içme suyu deposu yapılacak. İçme suyu deposu, sondaj kuyusu, yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmaları başlatılırken, projelerin tamamlanmasıyla Serinhisar modern bir alt yapıya kavuşacak.

 

 

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak"

 

Denizli merkez ve ilçelerde hayata geçirecekleri projelerin hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “2018’de de şehrimizin geleceğine damga vuracak yatırımlarımızı hizmete alacağız. Denizlimizin güzide ilçesi Serinhisar da her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" dedi. Büyükşehir ile beraber "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediğini hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Bugün geldiğimiz noktada ilçelerimiz birçok yatırıma kavuştu. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. Çok şükür verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.