Sevenleri Onu Unutmadı

DİĞER 06.08.2016 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Sevenleri Onu Unutmadı

denizli haber / denizli 20 haber / Sevenleri Onu Unutmadı

Seçim çalışmaları esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden gazeteci Alperen Ersoy’un doğum günü olan 3 Ağustos’ta sevenleri onu unutmadı.   1 Kasım seçimlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip eden, Ak Parti Gençlik Kolları’nda görevli Alperen Ersoy (18) ve İlyas Haytan (35) gazeteci olarak takip ederken, 26 Ekim günü geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetmişti. Alperen Ersoy yaşasaydı 3 Ağustos’ta doğum gününü kutlayacaktı.    Denizli’nin Sarayköy ilçesi Ahmetli köyü yakınlarında meydana gelen kazada içinde bulundukları otomobilin su kanalına uçması sonucu 2 gazeteci hayatlarını kaybetmişti.    Kaza sonucu hayatını kaybeden Alperen Ersoy, 3 Ağustos 1997’de doğmuş ve üç gün önce doğum günüydü. Ersoy’un hala açık olan sosyal medya hesabında, onu sevenleri ve yakınları duygu dolu mesajlarla andı
denizli haber / denizli 20 haber / Sevenleri Onu Unutmadı

Seçim çalışmaları esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden gazeteci Alperen Ersoy’un doğum günü olan 3 Ağustos’ta sevenleri onu unutmadı.

 

1 Kasım seçimlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip eden, Ak Parti Gençlik Kolları’nda görevli Alperen Ersoy (18) ve İlyas Haytan (35) gazeteci olarak takip ederken, 26 Ekim günü geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetmişti. Alperen Ersoy yaşasaydı 3 Ağustos’ta doğum gününü kutlayacaktı.

 

 Denizli’nin Sarayköy ilçesi Ahmetli köyü yakınlarında meydana gelen kazada içinde bulundukları otomobilin su kanalına uçması sonucu 2 gazeteci hayatlarını kaybetmişti.

 

 Kaza sonucu hayatını kaybeden Alperen Ersoy, 3 Ağustos 1997’de doğmuş ve üç gün önce doğum günüydü. Ersoy’un hala açık olan sosyal medya hesabında, onu sevenleri ve yakınları duygu dolu mesajlarla andı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.