Sıdıka Aydın: Gelecek için önce kadın, örgütlü mücadele için öncü kadın

DENİZLİ 01.03.2021 - 17:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Sıdıka Aydın: Gelecek için önce kadın, örgütlü mücadele için öncü kadın

Bir dizi ziyaretler için Denizli’ye gelen Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın,  kadın çalışanlar ile buluştu. Aydın; “Gelecek için önce kadın örgütlü mücadele için öncü kadın” dedi.   Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Aydın, ardından Denizli’deki teşkilat mensuplarıyla bulaşarak Memur-Sen Denizli Kadınlar Komisyonu Başkanı Nuran Özbellek ve yönetim kuruluyla toplantı düzenledi.     Gelecek için önce kadın, örgütlü mücadele için öncü kadın diyen Başkan Sıdıka Aydın, “Kadının toplumsal yaşamın her safhasında sözünün değerli, emeğinin görünür olması için; insanı merkeze alan, gelenek ve kültürümüzü yok saymayan, medeniyet değerlerimizi tahkir etmeyen yasal düzenlemeleri hayati bulduklarını” belirtti. Aydın bu doğrultuda mücadelelerini sürdürdüklerine değindi.   Daha sonra Saime Aslan Anaokulu’nu ziyaret eden Aydın, okul müdürü Ayten Bilgiç ve okulöncesi öğretmenleri ile bir araya geldi. Aydın, “Salgın sürecine rağmen öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını” belirtti.   Denizli Tapu ve Kadastro 18 . Bölge Müdürlüğünde görev yapan kadın çalışanları da ziyaret eden Aydın, yoğun iş temposuna rağmen gayretli çalışmalar ortaya koyan tüm çalışanlara teşekkür etti.  

Bir dizi ziyaretler için Denizli’ye gelen Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın,  kadın çalışanlar ile buluştu. Aydın; “Gelecek için önce kadın örgütlü mücadele için öncü kadın” dedi.

 

Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Aydın, ardından Denizli’deki teşkilat mensuplarıyla bulaşarak Memur-Sen Denizli Kadınlar Komisyonu Başkanı Nuran Özbellek ve yönetim kuruluyla toplantı düzenledi.

 

 

Gelecek için önce kadın, örgütlü mücadele için öncü kadın diyen Başkan Sıdıka Aydın, “Kadının toplumsal yaşamın her safhasında sözünün değerli, emeğinin görünür olması için; insanı merkeze alan, gelenek ve kültürümüzü yok saymayan, medeniyet değerlerimizi tahkir etmeyen yasal düzenlemeleri hayati bulduklarını” belirtti. Aydın bu doğrultuda mücadelelerini sürdürdüklerine değindi.

 

Daha sonra Saime Aslan Anaokulu’nu ziyaret eden Aydın, okul müdürü Ayten Bilgiç ve okulöncesi öğretmenleri ile bir araya geldi. Aydın, “Salgın sürecine rağmen öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını” belirtti.

 

Denizli Tapu ve Kadastro 18 . Bölge Müdürlüğünde görev yapan kadın çalışanları da ziyaret eden Aydın, yoğun iş temposuna rağmen gayretli çalışmalar ortaya koyan tüm çalışanlara teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.