Şirket ve Eğitim kurumları devlete kazandırıldı

GÜNDEM 09.01.2017 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şirket ve Eğitim kurumları devlete kazandırıldı

Vali Altıparmak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Denizli basını ile Polis Evin'de verdiği kahvaltı ile bir araya geldi. Vali Ahmet Altıparmak, yürütülen FETÖ/ PDY operasyonları hakkında bilgi verdi.

Vali Altıparmak; " Denizli'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında, 15 Temmuz hain girişimden bir gün sonra olan 16 Temmuz'daki konuşmamda söylediğim gibi, normal sürecimize devam etmemiz gerekiyor. Şuana kadar, Denizli'de bin 604 kişi hakkında işlem yapıldı. İşlem yapılan kişilerden 755'i tutuklanırken, 216 firari bulunmaktadır. Kuruluş amacının dışına çıkarak FETÖ/PDY örgütüne hizmet eden 33 firmaya Kayyım atanmıştır" dedi.    Altıparmak, tutuklanan kişiler arasında, Askeri personel, Emniyet personeli, Öğretim görevlisi, Eğitim personel, işadamları ve sivil vatandaşların olduğunu söyledi. 33 firmaya Kayyım atandığını belirten Vali Altıparmak,  işletmelerdeki normal süreç devam etmektedir. İşçilerin maaşlarından, vergi borçlarına kadar işlemler devam ediyor. Bu şirketlerle ilgili herhangi bir satış söz konusu olmadığını satışı söz konusu olduğunda basın aracılığıyla herkese duyuracağını belirtti.   FETÖ/PDY örgütüne ait 27 Eğitim kurumuna el konularak 15'i devlet yurduna çevrildi. 17 Okul ve bunlara bağlı 277 derslik devlet bünyesine kazandırıldı.
Vali Altıparmak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Denizli basını ile Polis Evin'de verdiği kahvaltı ile bir araya geldi. Vali Ahmet Altıparmak, yürütülen FETÖ/ PDY operasyonları hakkında bilgi verdi.

Vali Altıparmak; " Denizli'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında, 15 Temmuz hain girişimden bir gün sonra olan 16 Temmuz'daki konuşmamda söylediğim gibi, normal sürecimize devam etmemiz gerekiyor. Şuana kadar, Denizli'de bin 604 kişi hakkında işlem yapıldı. İşlem yapılan kişilerden 755'i tutuklanırken, 216 firari bulunmaktadır. Kuruluş amacının dışına çıkarak FETÖ/PDY örgütüne hizmet eden 33 firmaya Kayyım atanmıştır" dedi.

 

 Altıparmak, tutuklanan kişiler arasında, Askeri personel, Emniyet personeli, Öğretim görevlisi, Eğitim personel, işadamları ve sivil vatandaşların olduğunu söyledi. 33 firmaya Kayyım atandığını belirten Vali Altıparmak,  işletmelerdeki normal süreç devam etmektedir. İşçilerin maaşlarından, vergi borçlarına kadar işlemler devam ediyor. Bu şirketlerle ilgili herhangi bir satış söz konusu olmadığını satışı söz konusu olduğunda basın aracılığıyla herkese duyuracağını belirtti.

 

FETÖ/PDY örgütüne ait 27 Eğitim kurumuna el konularak 15'i devlet yurduna çevrildi. 17 Okul ve bunlara bağlı 277 derslik devlet bünyesine kazandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.