Sisli Havada Kaybolan Yaşlı Çift 6 saat Sonra Bulundu

ASAYİŞ 30.11.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sisli Havada Kaybolan Yaşlı Çift 6 saat Sonra Bulundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde sisli havada hayvanlarını aramak istediği sırada kaybolan yaşlı karı koca Jandarma, AFAD, İHH TRAC ve AKUT ekiplerinin 6 saatlik bir arama çalışması sonrası bulundu. Yaşlı çiftin sağlık durumu iyi olduğu açıklandı.   Akşam saatlerinde başlayan yağmur sonrası ormanda otlayan hayvanlarını bulmak isteyen 75 yaşındaki Ramazan ve Meryem Altındağ çifti hayvanlarını bulmak için ormana gitti. Sis nedeniyle bir süre birbirlerinden ayrılan ve kaybolan çift köye dönmeyince komşuları jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma yaptığı arama çalışması ile yaklaşık 3 saat sora Ramazan Altındağ'ı buldu. Sağlık ekiplerine teslim edilen Ramazan Altındağ Çivril Devlet Hastanesine götürülürken eşi Meryem Altındağ'ı arama çalışmalarına devam edildi. Yaşlı kadını bulamayan jandarma, Denizli AKUT ekibinden yardım istedi. Olay AFAD, JANDARMA, İHH, TRAC ve AKUT yerine gelen ekipler yaklaşık 6 saatlik arama sonucu Meryem Altındağ'ı köyün 10 kilometre ilerisinde ormanlık alanda buldu. Meryem Altındağ'da sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk tedavisinin ardından Çivril Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaşlı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  

Denizli’nin Çivril ilçesinde sisli havada hayvanlarını aramak istediği sırada kaybolan yaşlı karı koca Jandarma, AFAD, İHH TRAC ve AKUT ekiplerinin 6 saatlik bir arama çalışması sonrası bulundu. Yaşlı çiftin sağlık durumu iyi olduğu açıklandı.

 

Akşam saatlerinde başlayan yağmur sonrası ormanda otlayan hayvanlarını bulmak isteyen 75 yaşındaki Ramazan ve Meryem Altındağ çifti hayvanlarını bulmak için ormana gitti. Sis nedeniyle bir süre birbirlerinden ayrılan ve kaybolan çift köye dönmeyince komşuları jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma yaptığı arama çalışması ile yaklaşık 3 saat sora Ramazan Altındağ'ı buldu.


Sağlık ekiplerine teslim edilen Ramazan Altındağ Çivril Devlet Hastanesine götürülürken eşi Meryem Altındağ'ı arama çalışmalarına devam edildi. Yaşlı kadını bulamayan jandarma, Denizli AKUT ekibinden yardım istedi. Olay AFAD, JANDARMA, İHH, TRAC ve AKUT yerine gelen ekipler yaklaşık 6 saatlik arama sonucu Meryem Altındağ'ı köyün 10 kilometre ilerisinde ormanlık alanda buldu. Meryem Altındağ'da sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk tedavisinin ardından Çivril Devlet Hastanesine sevk edildi.


Yaşlı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.