Son yolculuklarına uğurlandılar

DENİZLİ 11.05.2017 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Son yolculuklarına uğurlandılar

Denizli'de dün meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'de dün meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden Denizli Cumhuriyet Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna uğurlandı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katılımı ile Adliye Sarayı'nda tören düzenlendi.   Törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Komisyonu Başkanı Ünal Yalçınkaya, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Denizli Baro  Başkanı Müjdat İlhan, HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, 1. Daire Başkanı Halil Koç, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.     Törende konuşma yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, üzüntülerini dile getirerek aile ve camiaya başsağlığı diledi. Törende Başsavcı Mustafa Alper'in eşi ve kızları gözyaşlarına hakim olamadı.     Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in cenazesi Aydın ili, Söke İlçesinde bulunan İlyasbey Camiinde kılınacak olan ikindi namazına müteakip Aydın ili Söke ilçesi,Caferli (Soğucak) Köyünde defnedilmek üzere memleketine uğurlandı.     Makam Şoförü Muzaffer Akşehirli'nin cenazesi Denizli Hilal Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Çakmak Mezarlığı'na defnedilecek..
Denizli'de dün meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'de dün meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden Denizli Cumhuriyet Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna uğurlandı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katılımı ile Adliye Sarayı'nda tören düzenlendi.

 

Törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Komisyonu Başkanı Ünal Yalçınkaya, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Denizli Baro  Başkanı Müjdat İlhan, HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, 1. Daire Başkanı Halil Koç, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Törende konuşma yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, üzüntülerini dile getirerek aile ve camiaya başsağlığı diledi. Törende Başsavcı Mustafa Alper'in eşi ve kızları gözyaşlarına hakim olamadı.

 

 

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in cenazesi Aydın ili, Söke İlçesinde bulunan İlyasbey Camiinde kılınacak olan ikindi namazına müteakip Aydın ili Söke ilçesi,Caferli (Soğucak) Köyünde defnedilmek üzere memleketine uğurlandı.

 

 

Makam Şoförü Muzaffer Akşehirli'nin cenazesi Denizli Hilal Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Çakmak Mezarlığı'na defnedilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.