Sosyal Medya, 8 Şehit Verdiğimiz Çatışmadaki Kahraman Komutanı Konuşuyor

GÜNDEM 02.03.2018 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sosyal Medya, 8 Şehit Verdiğimiz Çatışmadaki Kahraman Komutanı Konuşuyor

Sosyal medya, Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'inde aralarında yer aldığı 8 şehidin bölük komutanının telsizden verdiği "Uçaklar bulunduğumuz yeri bombalasın, biz şehit oluruz, yeter ki buradakiler topluca helak olsun." talimatını paylaşıyor.   Zeytin Dalı harekatının dün 41. gününde Türkiye'yi yasa boğan acı haberler geldi. Hatay-Hassa'nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve koruculardan toplam 8 şehit verildi, 13 asker de yaralandı.   ELDEN ELE DOLAŞAN KAHRAMANLIK DESTANI Gelen acı haberler sonrası sosyal medyada birlik ve beraberlik mesajları verilirken, henüz doğrulanamayan bir kahramanlık destanı da elden ele dolaşıyor.   "UÇAKLARIMIZ BİZİM BULUNDUĞUMUZ YERİ BOMBALASIN" İddiaya göre; Afrin'de ki 8 şehidin bölük komutanı çatışma mesafesi 5 metre ye düşünce telsizden "Uçaklar bizim bulunduğumuz yeri bombalasın, biz şehit oluruz yeter ki buradakiler toplu olarak helak olsun" demiş.   AÇIKLAMA YAPILMADI Sosyal medyada en çok paylaşılan konuyla ilgili resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmadı.   İşte sosyal medyada paylaşılanlar;  

Sosyal medya, Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'inde aralarında yer aldığı 8 şehidin bölük komutanının telsizden verdiği "Uçaklar bulunduğumuz yeri bombalasın, biz şehit oluruz, yeter ki buradakiler topluca helak olsun." talimatını paylaşıyor.

 

Zeytin Dalı harekatının dün 41. gününde Türkiye'yi yasa boğan acı haberler geldi. Hatay-Hassa'nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve koruculardan toplam 8 şehit verildi, 13 asker de yaralandı.

 

ELDEN ELE DOLAŞAN KAHRAMANLIK DESTANI

Gelen acı haberler sonrası sosyal medyada birlik ve beraberlik mesajları verilirken, henüz doğrulanamayan bir kahramanlık destanı da elden ele dolaşıyor.

 

"UÇAKLARIMIZ BİZİM BULUNDUĞUMUZ YERİ BOMBALASIN"

İddiaya göre; Afrin'de ki 8 şehidin bölük komutanı çatışma mesafesi 5 metre ye düşünce telsizden "Uçaklar bizim bulunduğumuz yeri bombalasın, biz şehit oluruz yeter ki buradakiler toplu olarak helak olsun" demiş.

 

AÇIKLAMA YAPILMADI

Sosyal medyada en çok paylaşılan konuyla ilgili resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

İşte sosyal medyada paylaşılanlar;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.