Süper Amatör Lig'de olaylı maç...

SPOR 05.11.2018 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Süper Amatör Lig'de olaylı maç...

Denizli Süper Amatör Lig 7. hafta karşılaşmasında Kalınkozspor ile Nikferspor  Şirinköy Sahası’nda karşı karşıya geldi.   Karşılaşmanın ilk yarısını Nikferspor 3-1 galip tamamladı. Daha sonra ikinci yarıda roller değişti. 2. Yarıya iyi başlayan Kalınkozspor Oktay ve Soner’in attığı gollerle maçı 3- 3 getirdi.   Kalınkozspor maçın son dakikalarında Anıl ile bir gol daha buldu ve skoru 4-3 getirdi. Kalınkozspor’un 4’üncü golünden sonra saha birden saha karıştı.   Nikferspor futbolcuları hakemle tartıştılar. Maçın hakemi Ahmet Beysüngü’nün  üstüne yürüyen Nikfersporlu futbolcuları güvenlik güçleri zorla durdurdu.   Maçın bitimine saniyeler kala hakem Ahmet Beysüngü maçı tatil etti soyunma odasına gitti. Maçla ilgili kararı hakemler ve gözlemcilerin vereceği raporlar sonrası ASKF verecek.   Hakem Ahmet Beysüngü’nün kendilerine hepiniz sahaya alkollü gelmişsiniz dediğini iddia eden Nikfersporlu futbolcular. kendisinden şikayetçi olacaklarını ifade ettiler.

Denizli Süper Amatör Lig 7. hafta karşılaşmasında Kalınkozspor ile Nikferspor  Şirinköy Sahası’nda karşı karşıya geldi.

 

Karşılaşmanın ilk yarısını Nikferspor 3-1 galip tamamladı. Daha sonra ikinci yarıda roller değişti. 2. Yarıya iyi başlayan Kalınkozspor Oktay ve Soner’in attığı gollerle maçı 3- 3 getirdi.

 

Kalınkozspor maçın son dakikalarında Anıl ile bir gol daha buldu ve skoru 4-3 getirdi. Kalınkozspor’un 4’üncü golünden sonra saha birden saha karıştı.

 

Nikferspor futbolcuları hakemle tartıştılar. Maçın hakemi Ahmet Beysüngü’nün  üstüne yürüyen Nikfersporlu futbolcuları güvenlik güçleri zorla durdurdu.

 

Maçın bitimine saniyeler kala hakem Ahmet Beysüngü maçı tatil etti soyunma odasına gitti. Maçla ilgili kararı hakemler ve gözlemcilerin vereceği raporlar sonrası ASKF verecek.

 

Hakem Ahmet Beysüngü’nün kendilerine hepiniz sahaya alkollü gelmişsiniz dediğini iddia eden Nikfersporlu futbolcular. kendisinden şikayetçi olacaklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.