Suriyeli mültecinin katil zanlısı yakalandı!

ASAYİŞ 05.09.2017 - 13:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Suriyeli mültecinin katil zanlısı yakalandı!

Denizli’de Kurban Bayramı’nın üçüncü günü evinde bıçaklanmış olarak bulunan Suriyeli mültecinin katil zanlısı yakalandı.   Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi’nde meydana gelen olayda evinde ölü bulunan Suriyeli Abdulwahed Hendawi cinayeti çözüldü. Olay 3 Eylül günü meydana geldi.   Edinilen bilgiye göre,  Abdulwahed Hendawi, 3 yıl önce Suriye’deki iç savaştan dolayı Türkiye’ye mülteci olarak sığınarak Denizli’ye yerleşti. Sümer Mahallesi’ndeki bir evde ablası ve 4 çocuğu ile birlikte burada yaşamaya başlayan 46 yaşındaki Abdulwahed Hendawi, 3 Eylül günü elleri ve ayakları bağlanmış şekilde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.   Polisin olay sonrası çilingir yardımıyla girdiği evde bulunan Suriyeli ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kısa sürede tamamladı. Asayiş ve Cinayet Masası ekiplerinin hızlı çalışması sonrası şüphelenilen kişiler tek tek gözaltına alınmaya başlandı. Kısa bir süre sonra cinayeti kimin işlediği de ortaya çıktı.   Yapılan araştırma sonrası yine Suriyeli olduğu öğrenilen 28 yaşındaki İsmail A. İle tartışan Hendawi’nin bu tartışma sırasında bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan İsmail A. Adliyeye sevk edildi. 

Denizli’de Kurban Bayramı’nın üçüncü günü evinde bıçaklanmış olarak bulunan Suriyeli mültecinin katil zanlısı yakalandı.

 

Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi’nde meydana gelen olayda evinde ölü bulunan Suriyeli Abdulwahed Hendawi cinayeti çözüldü. Olay 3 Eylül günü meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre,  Abdulwahed Hendawi, 3 yıl önce Suriye’deki iç savaştan dolayı Türkiye’ye mülteci olarak sığınarak Denizli’ye yerleşti. Sümer Mahallesi’ndeki bir evde ablası ve 4 çocuğu ile birlikte burada yaşamaya başlayan 46 yaşındaki Abdulwahed Hendawi, 3 Eylül günü elleri ve ayakları bağlanmış şekilde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

 

Polisin olay sonrası çilingir yardımıyla girdiği evde bulunan Suriyeli ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kısa sürede tamamladı. Asayiş ve Cinayet Masası ekiplerinin hızlı çalışması sonrası şüphelenilen kişiler tek tek gözaltına alınmaya başlandı. Kısa bir süre sonra cinayeti kimin işlediği de ortaya çıktı.

 

Yapılan araştırma sonrası yine Suriyeli olduğu öğrenilen 28 yaşındaki İsmail A. İle tartışan Hendawi’nin bu tartışma sırasında bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan İsmail A. Adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.