Tavas, Kan Bağışı Kampanyasına Destek Verdi

YAŞAM 10.01.2017 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas, Kan Bağışı Kampanyasına Destek Verdi

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye çalışanları ve vatandaşlar Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Tavas Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda kurum çalışanı ve vatandaşlar destek verdi.   “Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır” sloganına dikkat çeken Başkan Akyol, “Türk Kızılay’ının kan stoklarının azalmasından dolayı yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek amacıyla bu kampanyaya katıldık. Bağışlanan her ünite kan 3 canın kurtulması demektir. Kan verme tamamen gönüllülük esasına dayalı olduğu için vatandaşlarımız daha duyarlı olmalıdırlar. Kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.   Denizli Kızılay Genel Başkanı Erdal Otçu, kış aylarının başlamasıyla kan bağışlarının azaldığını belirtirken, vatandaşları kan vermeye davet etti.
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye çalışanları ve vatandaşlar Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Tavas Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda kurum çalışanı ve vatandaşlar destek verdi.

 

“Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır” sloganına dikkat çeken Başkan Akyol, “Türk Kızılay’ının kan stoklarının azalmasından dolayı yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek amacıyla bu kampanyaya katıldık. Bağışlanan her ünite kan 3 canın kurtulması demektir. Kan verme tamamen gönüllülük esasına dayalı olduğu için vatandaşlarımız daha duyarlı olmalıdırlar. Kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Denizli Kızılay Genel Başkanı Erdal Otçu, kış aylarının başlamasıyla kan bağışlarının azaldığını belirtirken, vatandaşları kan vermeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.