Tavas'ta 224 konutluk proje için düğmeye basıldı

YAŞAM 04.01.2017 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'ta 224 konutluk proje için düğmeye basıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tavas’ta 2+1 ve 3+1 olarak yer alacağı 224 konutluk dev proje için düğmeye bastı.

TOKİ tarafından Tavas Yeni Mahalle ve Kızılca bölük Mahallelerinde toplam 224 konut olarak yapılacak olup, konutlar bodrum + 4 kattan oluşup. Her iki mahallede eşit sayıda yapılacak olan konutlar 48 adet 3+1, 64 adet 2+1 olarak inşa yapılmış olacak.   TOKİ başvuru zamanı başladığı Tavas’ta, halka yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.   Belediye toplantı salonunda yapılan toplantı halk yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda halka bilgi veren Başkan Akyol, “Söz verdik yapıyoruz.Tavas’ımızın çehresini değiştirmek için, halkımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu halkımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da halkımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler.   TOKİ projemizle, peyzajıyla, mimarisiyle, sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkanı sunan, aynı zamanda ilçemize değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak. Başvurularımız alınmaya başladı. Şartlara haiz olan halkımız hangi konutun kendine uygun olduğuna karar verip, gerekli evraklarını tamamladıktan sonra Tavas Ziraat Bankası şubesini giderek 2+1 ve 3+1 için gerekli ücreti yatırarak başvurusunu yapacak. Şimdiden Tavas’ımıza hayırlı uğurlu olsun.    Emeği geçen başta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olmak üzere bu güzel projelerin Tavas’ımıza kazandırılmasında büyük payı olan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’ ye, meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başvuru tarihi 24 Şubat 2017 günü sona ermiş olacak. Bu zaman zarfı içerisinde halkımız başvuru işlemlerini tamamlamak zorundalar.    Ayrıntılı bilgi için halkımız, www.tavas.bel.tr web sayfasından inceleyebilir yada Tavas Belediyesi Beyaz Masa” birimizdeki arkadaşlardan bilgi alabilirler.  
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tavas’ta 2+1 ve 3+1 olarak yer alacağı 224 konutluk dev proje için düğmeye bastı.

TOKİ tarafından Tavas Yeni Mahalle ve Kızılca bölük Mahallelerinde toplam 224 konut olarak yapılacak olup, konutlar bodrum + 4 kattan oluşup. Her iki mahallede eşit sayıda yapılacak olan konutlar 48 adet 3+1, 64 adet 2+1 olarak inşa yapılmış olacak.

 

TOKİ başvuru zamanı başladığı Tavas’ta, halka yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

 

Belediye toplantı salonunda yapılan toplantı halk yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda halka bilgi veren Başkan Akyol, “Söz verdik yapıyoruz.Tavas’ımızın çehresini değiştirmek için, halkımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu halkımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da halkımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler.

 

TOKİ projemizle, peyzajıyla, mimarisiyle, sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkanı sunan, aynı zamanda ilçemize değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak. Başvurularımız alınmaya başladı. Şartlara haiz olan halkımız hangi konutun kendine uygun olduğuna karar verip, gerekli evraklarını tamamladıktan sonra Tavas Ziraat Bankası şubesini giderek 2+1 ve 3+1 için gerekli ücreti yatırarak başvurusunu yapacak. Şimdiden Tavas’ımıza hayırlı uğurlu olsun. 

 

Emeği geçen başta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olmak üzere bu güzel projelerin Tavas’ımıza kazandırılmasında büyük payı olan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’ ye, meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başvuru tarihi 24 Şubat 2017 günü sona ermiş olacak. Bu zaman zarfı içerisinde halkımız başvuru işlemlerini tamamlamak zorundalar. 

 

Ayrıntılı bilgi için halkımız, www.tavas.bel.tr web sayfasından inceleyebilir yada Tavas Belediyesi Beyaz Masa” birimizdeki arkadaşlardan bilgi alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.