Tefenlili: "Bu Gurur Denizli’nin"

DENİZLİ 19.07.2017 - 17:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tefenlili: "Bu Gurur Denizli’nin"

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Sayın Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede de yer almasını değerlendirdi.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Sayın Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede de yer almasını değerlendirdi. Tefenlili “Sayın Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı görevine devam etmesi ilimiz ve ülkemiz adına gurur vericidir” dedi.   Tefenlili, Zeybekci’nin yeni kabinede Ekonomi Bakanı olarak görevine devam etmesiyle ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Sayın Bakanımızın yeni kabinede de Ekonomi Bakanı olarak görev almasını sevinçle karşıladık. Bakanımız görevini başarı ile yerine getirmektedir. Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için gece gündüz çalıştığına birçok kez tanık oldum. Görevine devam etmesi ülkemiz için doğru bir karar olmuştur. Sayın Bakanımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum”
Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Sayın Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede de yer almasını değerlendirdi.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Sayın Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede de yer almasını değerlendirdi. Tefenlili “Sayın Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı görevine devam etmesi ilimiz ve ülkemiz adına gurur vericidir” dedi.

 

Tefenlili, Zeybekci’nin yeni kabinede Ekonomi Bakanı olarak görevine devam etmesiyle ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Sayın Bakanımızın yeni kabinede de Ekonomi Bakanı olarak görev almasını sevinçle karşıladık. Bakanımız görevini başarı ile yerine getirmektedir. Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için gece gündüz çalıştığına birçok kez tanık oldum. Görevine devam etmesi ülkemiz için doğru bir karar olmuştur. Sayın Bakanımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.