TEKDEN’de tedavi olmak için 1500 km yol kat etti

SAĞLIK 12.03.2020 - 15:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

TEKDEN’de tedavi olmak için 1500 km yol kat etti

Ağrı ilinde yaşayan Türkiye Çelik(55) isimli kadın bir süredir bel ve bacak ağrılarından şikayet ediyordu. Çelik’in akrabaları yaptığı araştırmalar sonucunda Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Yurdaer Doğu’nun gerçekleştirdiği başarılı ameliyatları duyan Çelik ailesi 55 yaşındaki kadını hiç bekletmeden Ağrı ilinden Denizli’ye getirdi.   Bir süredir yaşadığı bel ağrısı ve bacak ağrılarından şikayet eden Türkiye Çelik(55) dayanılamaz ağrıların ardından başvurduğu hastanelerden çözüm bulamadı. Çelik’in ailesi gerçekleştirdiği araştırmalar sonucunda Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde gerçekleşen başarılı ameliyatları duydu. Hastane ile iletişime geçen Çelik ailesi olumlu bir dönüş alınca hiç beklemeden Ağrı’dan Denizli’ye geldi. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Yurdaer Doğu tarafından gerekli tetkikler yapıldıktan sonra vida konulmadan kanal daralması rahatlatıldı ve bel fıtığı ameliyatı yapıldı. Zorlu ameliyattan 1 gün sonra ayağa kalkan Çelik 3 gün içinde sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.     VİDA KONULMADAN KANAL DARALMASI RAHATLATILDI VE BEL FITIĞI AMELİYATI YAPILDI   Hastanın Denizli’ye geldiğinde yürümekte zorluk çektiğini söyleyen Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Yurdaer Doğu,” Hastamız şiddetli bel ve sol bacak ağrısı ile bize müracaat etti. Düz yolda 100-200 metre yürüyünce dahi yorulduğunu ve dinlenme ihtiyacı duyduğunu anlattı. Ağrı ilinde başka bir hastanede çekilen MR ile kanal daralması ve bel fıtığı teşhisi konuldu. Hastanemizde gerekli tetkikler yapıldıktan sonra vida konulmadan kanal daralması rahatlatıldı ve bel fıtığı ameliyatı gerçekleştirdik. Hastamız bir günün ardından yürümeye başladı. 3 gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu ettik ” dedi.   “1500 KM YOLU HİÇ DÜŞÜNMEDEN GELDİK” 55 yaşındaki Türkiye Çelik’in gelini Hülya Çelik Özel Denizli Tekden Hastanesi’ni ve Op.Dr.Yurdaer Doğu’yu internetten yaptıkları araştırmalar sonucunda bulduklarını ve güvenerek Ağrı’dan Denizli’ye getirdiklerini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada,” Kayınvalidem Türkiye Çelik’i şiddetli bel ve sol bacak ağrısı ile Ağrı’da hastanelere götürdük. Ancak istenilen sonuçları alamadık. İnternetten yaptığımız araştırmalarda Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde Yurdaer Doğu hocamızı gördük. Araştırdık yaptığı başarılı ameliyatları gördük, yorumları okuduk ve bu durum bize güven verdi. İletişime geçtik olumlu bir dönüş alınca 1500 Kilometrelik yolu hiç düşünmeden geldik. Yurdaer hocamız gerçekten bizimle ilgilendi ve gerçekleştirdiği ameliyatla kayınvalideme şifa oldu. Biz başta Yurdaer Doğu hocamız olmak üzere ekibine ve Özel Denizli Tekden Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

Ağrı ilinde yaşayan Türkiye Çelik(55) isimli kadın bir süredir bel ve bacak ağrılarından şikayet ediyordu. Çelik’in akrabaları yaptığı araştırmalar sonucunda Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Yurdaer Doğu’nun gerçekleştirdiği başarılı ameliyatları duyan Çelik ailesi 55 yaşındaki kadını hiç bekletmeden Ağrı ilinden Denizli’ye getirdi.

 

Bir süredir yaşadığı bel ağrısı ve bacak ağrılarından şikayet eden Türkiye Çelik(55) dayanılamaz ağrıların ardından başvurduğu hastanelerden çözüm bulamadı. Çelik’in ailesi gerçekleştirdiği araştırmalar sonucunda Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde gerçekleşen başarılı ameliyatları duydu. Hastane ile iletişime geçen Çelik ailesi olumlu bir dönüş alınca hiç beklemeden Ağrı’dan Denizli’ye geldi. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Yurdaer Doğu tarafından gerekli tetkikler yapıldıktan sonra vida konulmadan kanal daralması rahatlatıldı ve bel fıtığı ameliyatı yapıldı. Zorlu ameliyattan 1 gün sonra ayağa kalkan Çelik 3 gün içinde sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

 

 

VİDA KONULMADAN KANAL DARALMASI RAHATLATILDI VE BEL FITIĞI AMELİYATI YAPILDI

 

Hastanın Denizli’ye geldiğinde yürümekte zorluk çektiğini söyleyen Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Yurdaer Doğu,” Hastamız şiddetli bel ve sol bacak ağrısı ile bize müracaat etti. Düz yolda 100-200 metre yürüyünce dahi yorulduğunu ve dinlenme ihtiyacı duyduğunu anlattı. Ağrı ilinde başka bir hastanede çekilen MR ile kanal daralması ve bel fıtığı teşhisi konuldu. Hastanemizde gerekli tetkikler yapıldıktan sonra vida konulmadan kanal daralması rahatlatıldı ve bel fıtığı ameliyatı gerçekleştirdik. Hastamız bir günün ardından yürümeye başladı. 3 gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu ettik ” dedi.

 

“1500 KM YOLU HİÇ DÜŞÜNMEDEN GELDİK”

55 yaşındaki Türkiye Çelik’in gelini Hülya Çelik Özel Denizli Tekden Hastanesi’ni ve Op.Dr.Yurdaer Doğu’yu internetten yaptıkları araştırmalar sonucunda bulduklarını ve güvenerek Ağrı’dan Denizli’ye getirdiklerini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada,” Kayınvalidem Türkiye Çelik’i şiddetli bel ve sol bacak ağrısı ile Ağrı’da hastanelere götürdük. Ancak istenilen sonuçları alamadık. İnternetten yaptığımız araştırmalarda Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde Yurdaer Doğu hocamızı gördük. Araştırdık yaptığı başarılı ameliyatları gördük, yorumları okuduk ve bu durum bize güven verdi. İletişime geçtik olumlu bir dönüş alınca 1500 Kilometrelik yolu hiç düşünmeden geldik. Yurdaer hocamız gerçekten bizimle ilgilendi ve gerçekleştirdiği ameliyatla kayınvalideme şifa oldu. Biz başta Yurdaer Doğu hocamız olmak üzere ekibine ve Özel Denizli Tekden Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.