Teleferik mevkinde kayalardan düşen kişi yaralandı

ASAYİŞ 21.09.2019 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Teleferik mevkinde kayalardan düşen kişi yaralandı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde teleferik mevkiinde meydana gelen olayda bir kişi kayalardan yuvarlanarak yaralı olarak kurtarıldı.   Edinilen bilgiye göre, nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı teleferik mevkiinde çıktığı kayalık bölgeden aşağı düşen bir kişi yaralı olarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi. Yüksekten düşen vatandaşı kurtarmak için olay yerine çıkan AFAD ekipleri yaralıyı sedyeye bindirerek ambulansın olduğu bölgeye indirdi.   Kurtarılan vatandaş sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu ve kimliği hakkında herhangi bir bilgi edinilmedi.  

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde teleferik mevkiinde meydana gelen olayda bir kişi kayalardan yuvarlanarak yaralı olarak kurtarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı teleferik mevkiinde çıktığı kayalık bölgeden aşağı düşen bir kişi yaralı olarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi. Yüksekten düşen vatandaşı kurtarmak için olay yerine çıkan AFAD ekipleri yaralıyı sedyeye bindirerek ambulansın olduğu bölgeye indirdi.

 

Kurtarılan vatandaş sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu ve kimliği hakkında herhangi bir bilgi edinilmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.