Trafikte Dikkat Ve Saygı Çok Önemli

ASAYİŞ 26.02.2017 - 23:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Trafikte Dikkat Ve Saygı Çok Önemli

Denizli artık nüfusu ve araç itibari ile de gerçekten büyük bir şehir olduğunu belli ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yine aynı şekilde bir zincirleme kaza meydana gelmişti bu seferki durak ise Denizli-İzmir karayolunda meydana geldi. Bu hafta gerçekten yoğun bir hafta olması sebebi ile birlikte Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Deve Güreşleri ile birlikte Denizli-İzmir karayolu istikameti yoğun günlerinden birini geçirirken dikkatsizlik sonucu 4 araç birbirne girdi.Yaşanan zincirleme kaza da herhangibi ölü yada yaralı bulunmazken kazadan dolayı trafikte ki diğer araçlarda zor anlar yaşadı. Kaza yapan kişilerin hızlı davranıp uzlaşmalarıyla trafik tekrardan eski haline döndü.  
Denizli artık nüfusu ve araç itibari ile de gerçekten büyük bir şehir olduğunu belli ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yine aynı şekilde bir zincirleme kaza meydana gelmişti bu seferki durak ise Denizli-İzmir karayolunda meydana geldi.

Bu hafta gerçekten yoğun bir hafta olması sebebi ile birlikte Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Deve Güreşleri ile birlikte Denizli-İzmir karayolu istikameti yoğun günlerinden birini geçirirken dikkatsizlik sonucu 4 araç birbirne girdi.Yaşanan zincirleme kaza da herhangibi ölü yada yaralı bulunmazken kazadan dolayı trafikte ki diğer araçlarda zor anlar yaşadı.

Kaza yapan kişilerin hızlı davranıp uzlaşmalarıyla trafik tekrardan eski haline döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.