Türk Bayrağı 10 gündür bu halde!

DENİZLİ 12.03.2018 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türk Bayrağı 10 gündür bu halde!

Denizli Çivril İlçesi'nde, İğdir çamlığındaki tepe üzerine dikilen direkte bulunanTürk Bayrağı kötü hava şartları nedeniyle parçalanmış haldeki görüntüsüyle görenlerin tepkisini çekiyor.   Hava şartları nedeniyle, parçalanarak çok az bir parça halinde bayrak direğinde takılı duran Türk Bayrağı'nın yaklaşık 10 gündür bu halde gönderde sallandığı belirtildi.   Çivril İğdir Çamlığında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Hatıra Ormanının olduğu tepede dikili olan Türk Bayrağı'nın bu hali, Çivrilli vatandaşların hem dikkatini, hem de tepkisini çekti. Vatandaşlar, hava koşulları ve rüzgâr nedeniyle yırtılarak, adeta yok olan Türk Bayrağının yenisinin bir an önce takılmasını istediklerini söylediler.   Yırtılan bayrağı daha önce yetkililere bildirdiklerini ifade eden vatandaşlar, “Türk Bayrağı neredeyse 10 gündür  yırtık vaziyette direk üzerinde küçücük bir parça halinde duruyor. İlgililer bu manzarayı görmüyorlar mı? Bayrak yırtılmış sadece direk görünüyor. Üzerinde ise, paramparça olmuş bir bayrak kötü bir görüntü sergiliyor. Ulusumuzun bağımsızlığının temsili olan güzel bayrağımızın bu durumuna içimiz elvermiyor. Bu rezaletin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz. Kimse bu görüntüyü görmüyor mu merak ediyoruz” dediler.   Ay-yıldızlı bayrağın değiştirilmesi veya kaldırılmasını isteyen bazı vatandaşlarda, “her gün yüzlerce aracın geçtiği, yetkililerin sürekli kullandığı, gelip gittiği bir bölgede bulunan bayrağın yırtık ve parçalanmış hali bu insanların vatan sevgisini sorgulamamıza neden oluyor. Bu bayrağı resmen burada unutuyorlar o zaman kaldırsınlar en azından bayrak yerine bir bez parçası sallanmaz. Bu nasıl bir milli ruh, milli irade ve vatan sevgisi” diye konuştular.   Kaynak: (yesilcivrilgazetesi.com)

Denizli Çivril İlçesi'nde, İğdir çamlığındaki tepe üzerine dikilen direkte bulunanTürk Bayrağı kötü hava şartları nedeniyle parçalanmış haldeki görüntüsüyle görenlerin tepkisini çekiyor.

 

Hava şartları nedeniyle, parçalanarak çok az bir parça halinde bayrak direğinde takılı duran Türk Bayrağı'nın yaklaşık 10 gündür bu halde gönderde sallandığı belirtildi.

 

Çivril İğdir Çamlığında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Hatıra Ormanının olduğu tepede dikili olan Türk Bayrağı'nın bu hali, Çivrilli vatandaşların hem dikkatini, hem de tepkisini çekti. Vatandaşlar, hava koşulları ve rüzgâr nedeniyle yırtılarak, adeta yok olan Türk Bayrağının yenisinin bir an önce takılmasını istediklerini söylediler.

 

Yırtılan bayrağı daha önce yetkililere bildirdiklerini ifade eden vatandaşlar, “Türk Bayrağı neredeyse 10 gündür  yırtık vaziyette direk üzerinde küçücük bir parça halinde duruyor. İlgililer bu manzarayı görmüyorlar mı? Bayrak yırtılmış sadece direk görünüyor. Üzerinde ise, paramparça olmuş bir bayrak kötü bir görüntü sergiliyor. Ulusumuzun bağımsızlığının temsili olan güzel bayrağımızın bu durumuna içimiz elvermiyor. Bu rezaletin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz. Kimse bu görüntüyü görmüyor mu merak ediyoruz” dediler.

 

Ay-yıldızlı bayrağın değiştirilmesi veya kaldırılmasını isteyen bazı vatandaşlarda, “her gün yüzlerce aracın geçtiği, yetkililerin sürekli kullandığı, gelip gittiği bir bölgede bulunan bayrağın yırtık ve parçalanmış hali bu insanların vatan sevgisini sorgulamamıza neden oluyor. Bu bayrağı resmen burada unutuyorlar o zaman kaldırsınlar en azından bayrak yerine bir bez parçası sallanmaz. Bu nasıl bir milli ruh, milli irade ve vatan sevgisi” diye konuştular.

 

Kaynak: (yesilcivrilgazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.