Ücretsiz tercih danışmanlığı yoğun ilgi görüyor

BÜYÜKŞEHİR 08.08.2020 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ücretsiz tercih danışmanlığı yoğun ilgi görüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin YKS'ye giren gençlere yönelik başlattığı ''Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı'' yoğun ilgi görüyor. Üniversite adaylarının geleceğine yön verecek tavsiyelerde bulunan Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hafta sonu da hizmet verecek.   Üniversitede okuma hayali kuran milyonlarca öğrenci, YKS tercihlerini yapmaya başladı. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinde yapılacak olan tercihler, 14 Ağustos’ta son bulacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu kapsamda öğrencilerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için başlattığı Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı yoğun ilgi görüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından uzun yıllar başarıyla uygulanan Eğitim İçin El Ele Projesi ile tüm üniversite adaylarına verilen danışmanlık hizmeti Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Kent Konseyi’nden ya da 0 258 280 25 35- 0258 280 25 36 numaralı telefonlardan randevu alarak yapılan ücretsiz danışmanlık hizmeti hafta sonu da verilecek.     Öğrenciler memnun   Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmetinden yararlanan öğrenciler bu çalışmadan son derece memnun olduklarını belirterek, emek veren herkese teşekkür etti. Üniversite öğrenci adayı Yunus Koyuncuoğlu, “Yıl boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin Eğitim İçin El Ele Projesi'nden faydalandık. Sınavımıza girdik ve artık tercih dönemindeyiz ve yine belediyemiz burada 4 rehber öğretmenle bizlere tercih konusunda yardımcı oluyor. Bizlere yardımcı olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.     Üniversite öğrenci adayı Elif Doğan ise, "Bir yıllık süreç içerisinde üniversite sınavına çalıştık. Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında tercihlerimizi de rehber öğretmenlerimizin eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Bize bu ortamı sağlayanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.       Tercihler 14 Ağustos’ta sona erecek   Eğitim için El Ele Projesi Koordinatörü Gülseren Akın ise uzman rehber öğretmenlerce oluşturulan ekibin randevu usulü ile görev yaptığını dile getirirken, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinde yapılacak olan tercihlerin 14 Ağustos’ta son bulacağını söyledi. Akın,  “Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezinde 4 rehber öğretmenimizle birlikte tercih yapmak isteyen öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Bu imkanları öğrenci arkadaşlarımıza sunan Denizli Büyükşehir Belediyesine ve Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin YKS'ye giren gençlere yönelik başlattığı ''Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı'' yoğun ilgi görüyor. Üniversite adaylarının geleceğine yön verecek tavsiyelerde bulunan Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hafta sonu da hizmet verecek.

 

Üniversitede okuma hayali kuran milyonlarca öğrenci, YKS tercihlerini yapmaya başladı. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinde yapılacak olan tercihler, 14 Ağustos’ta son bulacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu kapsamda öğrencilerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için başlattığı Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı yoğun ilgi görüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından uzun yıllar başarıyla uygulanan Eğitim İçin El Ele Projesi ile tüm üniversite adaylarına verilen danışmanlık hizmeti Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Kent Konseyi’nden ya da 0 258 280 25 35- 0258 280 25 36 numaralı telefonlardan randevu alarak yapılan ücretsiz danışmanlık hizmeti hafta sonu da verilecek.

 

 

Öğrenciler memnun

 

Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmetinden yararlanan öğrenciler bu çalışmadan son derece memnun olduklarını belirterek, emek veren herkese teşekkür etti. Üniversite öğrenci adayı Yunus Koyuncuoğlu, “Yıl boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin Eğitim İçin El Ele Projesi'nden faydalandık. Sınavımıza girdik ve artık tercih dönemindeyiz ve yine belediyemiz burada 4 rehber öğretmenle bizlere tercih konusunda yardımcı oluyor. Bizlere yardımcı olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Üniversite öğrenci adayı Elif Doğan ise, "Bir yıllık süreç içerisinde üniversite sınavına çalıştık. Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında tercihlerimizi de rehber öğretmenlerimizin eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Bize bu ortamı sağlayanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 

 

Tercihler 14 Ağustos’ta sona erecek

 

Eğitim için El Ele Projesi Koordinatörü Gülseren Akın ise uzman rehber öğretmenlerce oluşturulan ekibin randevu usulü ile görev yaptığını dile getirirken, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinde yapılacak olan tercihlerin 14 Ağustos’ta son bulacağını söyledi. Akın,  “Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezinde 4 rehber öğretmenimizle birlikte tercih yapmak isteyen öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Bu imkanları öğrenci arkadaşlarımıza sunan Denizli Büyükşehir Belediyesine ve Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.