Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Denizli’ye geliyor

GÜNDEM 05.08.2020 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Denizli’ye geliyor

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Cuma günü Denizli’ye geleceğini bildirdi.   Ziyaretle ilgili bilgiler veren Başkan Filiz devamla şunları söyledi: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu 7 Ağustos Cuma Günü sabah Çardak havalimanında olacak, ardından Denizli Valiliğimize teşrif edecek olan bakanımız Valilik toplantı salonun da Denizli İl Yatırım Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirecektir. Toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ı ziyaret edecek olan bakanımız Belediye ziyaretinin ardından il başkanlığımızı ziyarette bulunacaklardır. İl Başkanlığımız da İl Yönetimimiz, İlçe Başkanlarımız, İl Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile bir araya gelecek olan Bakan Karaismailoğlu toplantı bitimi Honaz Tünelinde incelemelerde bulunarak sonrasında karayolu ile Uşak iline hareket edecektir.”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Cuma günü Denizli’ye geleceğini bildirdi.

 


Ziyaretle ilgili bilgiler veren Başkan Filiz devamla şunları söyledi:


“Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu 7 Ağustos Cuma Günü sabah Çardak havalimanında olacak, ardından Denizli Valiliğimize teşrif edecek olan bakanımız Valilik toplantı salonun da Denizli İl Yatırım Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirecektir.



Toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ı ziyaret edecek olan bakanımız Belediye ziyaretinin ardından il başkanlığımızı ziyarette bulunacaklardır.



İl Başkanlığımız da İl Yönetimimiz, İlçe Başkanlarımız, İl Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile bir araya gelecek olan Bakan Karaismailoğlu toplantı bitimi Honaz Tünelinde incelemelerde bulunarak sonrasında karayolu ile Uşak iline hareket edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.