Üniversite Tanıtım Ve Tercih Günlerinde PAÜ’ye Büyük İlgi

EĞİTİM 24.02.2020 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Üniversite Tanıtım Ve Tercih Günlerinde PAÜ’ye Büyük İlgi

Denizli Dedeman Park Otelde düzenlenen “Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nin ilk gününde üniversiteye hazırlanan öğrenciler, Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) yoğun ilgi gösterdi.   Denizli’de bu yıl ilk kez düzenlenen “Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde PAÜ dahil Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden toplamda 14 üniversite katıldı. Üniversiteler, tanıtım standı kurarak, iki gün boyunca bölümlerini ve eğitim olanaklarını üniversiteye hazırlanan öğrencilere anlatacak.     Şehir merkezi ve ilçelerden gelen yaklaşık 60 okulda öğrenim görenlise öğrencileri, Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’nin ilk gününde PAÜ’nün kurduğu tanıtım standına yoğun ilgi gösterirken, bölümlerin geçen yılki taban ve tavan puanları, eğitim olanakları, sosyal imkânlar ve mesleklerin iş olanakları konusunda yetkililerden bilgi aldı.     “Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde tanıtım standlarını yaklaşık 3 bin öğrencinin gezmesi bekleniyor.  

Denizli Dedeman Park Otelde düzenlenen “Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nin ilk gününde üniversiteye hazırlanan öğrenciler, Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) yoğun ilgi gösterdi.

 

Denizli’de bu yıl ilk kez düzenlenen “Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde PAÜ dahil Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden toplamda 14 üniversite katıldı. Üniversiteler, tanıtım standı kurarak, iki gün boyunca bölümlerini ve eğitim olanaklarını üniversiteye hazırlanan öğrencilere anlatacak.

 

 

Şehir merkezi ve ilçelerden gelen yaklaşık 60 okulda öğrenim görenlise öğrencileri, Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’nin ilk gününde PAÜ’nün kurduğu tanıtım standına yoğun ilgi gösterirken, bölümlerin geçen yılki taban ve tavan puanları, eğitim olanakları, sosyal imkânlar ve mesleklerin iş olanakları konusunda yetkililerden bilgi aldı.

 

 

“Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri”nde tanıtım standlarını yaklaşık 3 bin öğrencinin gezmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.