Vali Atik’in İl Genelindeki Korona Denetimleri Devam Ediyor

DENİZLİ 09.10.2020 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik’in İl Genelindeki Korona Denetimleri Devam Ediyor

Türkiye genelinde uygulanan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleriyle ilgili "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla, dokuzuncu büyük denetim Denizli’de de gerçekleştiriliyor.   Bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi çevresinde gerçekleştirilen denetime Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İl Jandarma Komutanı, İl Sağlık Müdürü ve ilgili birim müdürleri katıldı.     Pamukkale Üniversitesi bölgesinde özellikle öğrencilerin yoğun olduğu restoran, kafe, kuaför, market gibi hijyenin, mesafenin ve maske kullanımının en çok önem taşıdığı yerleri denetleyen Vali Ali Fuat Atik, öğrencilerle de sohbet ederek ülkemizin geleceği olan gençleri salgınla mücadele konusunda örnek davranış sergilemeleri gerektiğini vurguladı. Denizli halkına, hem kendi hem de toplum sağlığımız için denetimlerimiz kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Türkiye genelinde uygulanan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleriyle ilgili "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla, dokuzuncu büyük denetim Denizli’de de gerçekleştiriliyor.

 

Bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi çevresinde gerçekleştirilen denetime Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İl Jandarma Komutanı, İl Sağlık Müdürü ve ilgili birim müdürleri katıldı.

 

 

Pamukkale Üniversitesi bölgesinde özellikle öğrencilerin yoğun olduğu restoran, kafe, kuaför, market gibi hijyenin, mesafenin ve maske kullanımının en çok önem taşıdığı yerleri denetleyen Vali Ali Fuat Atik, öğrencilerle de sohbet ederek ülkemizin geleceği olan gençleri salgınla mücadele konusunda örnek davranış sergilemeleri gerektiğini vurguladı. Denizli halkına, hem kendi hem de toplum sağlığımız için denetimlerimiz kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.