Vatandaşlar Kayak Merkezi'ne akın etti

DENİZLİ 29.12.2019 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vatandaşlar Kayak Merkezi'ne akın etti

Denizli Kayak Merkezi'nin sezonu açması ile vatandaşlar bugün akın ettiği kayak merkezinde kar yağışının altında kaymanın keyfini çıkarıyor. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde yağan kar ile birlikte yükselmesi bekleniyor.   Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizli Kayak Merkezi'nde yeni sezon açıldı. Her geçen yıl ilginin arttığı Denizli Kayak Merkezi, yeni sezonda da karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar akın etti.     Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesindeki Denizli Kayak Merkezi, kar kalınlığının 50 santimetreye ulaşmasıyla yeni sezona "Merhaba" dedi. Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da yer alan Denizli Kayak Merkezi'nin bu yıl da Denizli ve çevre illerden yoğun ziyaretçi alması beklenirken,  sezonun açılışı nedeniyle vatandaşlar bugün kayak merkezine akın etti. Kar yağışının devam ettiği Kayak Merkezi’ne sabahın erken saatlerinde vatandaşlar kaymanın keyfini yaşamak için yollara düştü.     Ege'nin en büyük kayak merkezinde 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile amatör ve profesyonel kayakçılar ve snowboard yapmak isteyenlerin aradığı her türlü imkanı barındırırken tesiste 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Saatte 2.500 kişinin taşınabileceği mekanik tesislerde ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal yapılar da bulunuyor.    

Denizli Kayak Merkezi'nin sezonu açması ile vatandaşlar bugün akın ettiği kayak merkezinde kar yağışının altında kaymanın keyfini çıkarıyor. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde yağan kar ile birlikte yükselmesi bekleniyor.

 

Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizli Kayak Merkezi'nde yeni sezon açıldı. Her geçen yıl ilginin arttığı Denizli Kayak Merkezi, yeni sezonda da karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar akın etti.

 

 

Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesindeki Denizli Kayak Merkezi, kar kalınlığının 50 santimetreye ulaşmasıyla yeni sezona "Merhaba" dedi. Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da yer alan Denizli Kayak Merkezi'nin bu yıl da Denizli ve çevre illerden yoğun ziyaretçi alması beklenirken,  sezonun açılışı nedeniyle vatandaşlar bugün kayak merkezine akın etti. Kar yağışının devam ettiği Kayak Merkezi’ne sabahın erken saatlerinde vatandaşlar kaymanın keyfini yaşamak için yollara düştü.

 

 

Ege'nin en büyük kayak merkezinde 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile amatör ve profesyonel kayakçılar ve snowboard yapmak isteyenlerin aradığı her türlü imkanı barındırırken tesiste 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Saatte 2.500 kişinin taşınabileceği mekanik tesislerde ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal yapılar da bulunuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.