Yalçın : İki Takımında Kazanabileceği Bir Karşılaşmaydı...

SPOR 06.11.2018 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yalçın : İki Takımında Kazanabileceği Bir Karşılaşmaydı...

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın 2-2 sona eren Esenler Erokspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Takım olarak maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kızılcabölükspor teknik direktörü  Ali Yalçın,’ Maça kötü başladık. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Rakibin iyi oyunu bizim istediklerimizi yapmamızı engelledi. Devreye 1-0 geride girdik. İkinci yarıda daha derli toplu bir görüntü sergiledik. Hücuma daha fazla çıktık ve aradığımız golleri peş peşe bularak öne geçtik. Erokspor’unda pozisyonları vardı ve son bölümde kalemizde golü gördük. Bol pozisyonlu seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. İki takımında kazanabileceği bir karşılaşmaydı. Bana göre maçın hakkı beraberlikti. Bardağın dolu tarafından bakarsak deplasmandan 1 puanla döndük.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın 2-2 sona eren Esenler Erokspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım olarak maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kızılcabölükspor teknik direktörü  Ali Yalçın,’ Maça kötü başladık. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Rakibin iyi oyunu bizim istediklerimizi yapmamızı engelledi. Devreye 1-0 geride girdik. İkinci yarıda daha derli toplu bir görüntü sergiledik. Hücuma daha fazla çıktık ve aradığımız golleri peş peşe bularak öne geçtik. Erokspor’unda pozisyonları vardı ve son bölümde kalemizde golü gördük. Bol pozisyonlu seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. İki takımında kazanabileceği bir karşılaşmaydı. Bana göre maçın hakkı beraberlikti. Bardağın dolu tarafından bakarsak deplasmandan 1 puanla döndük.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.