Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekibi tehlike yaşadı

ASAYİŞ 08.01.2019 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekibi tehlike yaşadı

Denizli’de bir apartmanın 4.katında bulunan dairenin mutfağında çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri talihsizlik yaşadı. Geçiş yolu bulamayan itfaiye aracı yangına müdahale etmek için girdiği toprak yolda çamura saplandı devrilme tehlikesi atlattı.   Olay, bugün öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre su kanalına yakın bir sokakta bulunan bir apartmanın 4.katında bulunan dairenin mutfağında yangın çıktı. Çıkan yangında alev topuna dönen dairedeki yangın çevredekiler tarafından ihbar edildi.   İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek istedi. Bir itfaiye aracı yangın yerine ulaşırken bir başka diğer itfaiye aracı apartmana ulaşmak için toprak yoldan geçmek istedi. İtfaiye aracı, yağan karla yumuşayan zeminde ağır ağır ilerlediği anda bir anda kaymaya başladı. Çamura saplanarak kayan araç, yan yatma tehlikesi atlattı. Tehlikenin ardından araç çamura saplandığı yerde bırakıldı.   Saplanan araçta bulunan itfaiye erleri olay yerine yaya olarak ulaştı. Bölgeye başka ekipler sevk edildi. Diğer ekiplerin gelmesiyle birlikte yangın söndürüldü.  

Denizli’de bir apartmanın 4.katında bulunan dairenin mutfağında çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri talihsizlik yaşadı. Geçiş yolu bulamayan itfaiye aracı yangına müdahale etmek için girdiği toprak yolda çamura saplandı devrilme tehlikesi atlattı.

 

Olay, bugün öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre su kanalına yakın bir sokakta bulunan bir apartmanın 4.katında bulunan dairenin mutfağında yangın çıktı. Çıkan yangında alev topuna dönen dairedeki yangın çevredekiler tarafından ihbar edildi.

 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek istedi. Bir itfaiye aracı yangın yerine ulaşırken bir başka diğer itfaiye aracı apartmana ulaşmak için toprak yoldan geçmek istedi. İtfaiye aracı, yağan karla yumuşayan zeminde ağır ağır ilerlediği anda bir anda kaymaya başladı. Çamura saplanarak kayan araç, yan yatma tehlikesi atlattı. Tehlikenin ardından araç çamura saplandığı yerde bırakıldı.

 

Saplanan araçta bulunan itfaiye erleri olay yerine yaya olarak ulaştı. Bölgeye başka ekipler sevk edildi. Diğer ekiplerin gelmesiyle birlikte yangın söndürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.