Yaralı bulduğu şahini ekiplere teslim etti

YAŞAM 13.01.2017 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yaralı bulduğu şahini ekiplere teslim etti

Yol çalışmaları esnasında araçlarının önüne düşen yaralı şahini 10 gün evinde bakımını yapan vatandaş, dün akşam belediye yetkililerine teslim etti.

Denizli Babadağ İlçesi'nde Karayolları 27. şube ekipleri yol bakımı çalışmaları esnasında, araçları ile seyir halindeyken, birden önlerine düşen yaralı şahin, ekipler tarafından  kurtarıldı.   Olay,  10 gün önce Babadağ girişinde yaşandı.Denizli Karayolları 27. şube ekiplerinin yol çalışmaları esnasında, hareket halindeki aracın önüne düşen şahin ekipler tarafından kurtarıldı. Yol bakım personellerinden  Harun Çetin, önlerine düşen şahini ilk başta yakalama çalışmalarında başarılı olamadıklarını kendilerine saldırdığını belirtti. Uzun uğraşlar sonrası  yakalanan şahinin sol kanadından yaralı olduğu fark edildi.     Daha sonra Doğa Hayvanlarını Koruma Derneği'ni arayarak bilgi verdiğini ve almalarını istedi. Derneğin şuanda bölge dışında olduklarını ve muhafaza  etmesini istedikleri Çetin'e, en kısa zamanda alacakları belirtildi.   Harun Çetin yaralı şahini evine götürerek kendi imkanları ile muhafaza ederek şahinin alınmasını bekledi.  Evinde bir kutu içerisinde bakımını yapan Çetin, tekrar Doğa Hayvanlarını Koruma Derneğini arayarak almaları talebinde bulundu. Dernek yetkilisi yeterli sayıda araçlarının bulunmadığını, alsalar bile Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Kliniğine götüreceklerini söyledi. Çetin, bunun üzerine belediye ekiplerini arayarak durumu anlattı.     Çetin dün akşam saat 21.00 'da Belediye ekipleri ile buluşarak şahini teslim etti. Belediye ekipleri tarafından tedavisi uygulanacak şahin daha sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.   Harun Çetin, Böylesine bir durumla karşılaşan herkim olursa olsun belediyenin ve yetkili kurumların olduğunu, hayvanlara ve insanlara karşı vatandaşlarımızın daha duyarlı olmaları temennisinde bulundu .
Yol çalışmaları esnasında araçlarının önüne düşen yaralı şahini 10 gün evinde bakımını yapan vatandaş, dün akşam belediye yetkililerine teslim etti.

Denizli Babadağ İlçesi'nde Karayolları 27. şube ekipleri yol bakımı çalışmaları esnasında, araçları ile seyir halindeyken, birden önlerine düşen yaralı şahin, ekipler tarafından  kurtarıldı.

 

Olay,  10 gün önce Babadağ girişinde yaşandı.Denizli Karayolları 27. şube ekiplerinin yol çalışmaları esnasında, hareket halindeki aracın önüne düşen şahin ekipler tarafından kurtarıldı. Yol bakım personellerinden  Harun Çetin, önlerine düşen şahini ilk başta yakalama çalışmalarında başarılı olamadıklarını kendilerine saldırdığını belirtti. Uzun uğraşlar sonrası  yakalanan şahinin sol kanadından yaralı olduğu fark edildi.

 

 

Daha sonra Doğa Hayvanlarını Koruma Derneği'ni arayarak bilgi verdiğini ve almalarını istedi. Derneğin şuanda bölge dışında olduklarını ve muhafaza  etmesini istedikleri Çetin'e, en kısa zamanda alacakları belirtildi.

 

Harun Çetin yaralı şahini evine götürerek kendi imkanları ile muhafaza ederek şahinin alınmasını bekledi.  Evinde bir kutu içerisinde bakımını yapan Çetin, tekrar Doğa Hayvanlarını Koruma Derneğini arayarak almaları talebinde bulundu. Dernek yetkilisi yeterli sayıda araçlarının bulunmadığını, alsalar bile Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Kliniğine götüreceklerini söyledi. Çetin, bunun üzerine belediye ekiplerini arayarak durumu anlattı.

 

 

Çetin dün akşam saat 21.00 'da Belediye ekipleri ile buluşarak şahini teslim etti. Belediye ekipleri tarafından tedavisi uygulanacak şahin daha sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.

 

Harun Çetin, Böylesine bir durumla karşılaşan herkim olursa olsun belediyenin ve yetkili kurumların olduğunu, hayvanlara ve insanlara karşı vatandaşlarımızın daha duyarlı olmaları temennisinde bulundu .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.