Yaralı Çakal Kurtarılamadı

YAŞAM 08.11.2016 - 14:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yaralı Çakal Kurtarılamadı

denizli haber / denizli 20 haber / Yaralı Çakal Kurtarılamadı

Denizli – Aydın Yolu’nda ayakları kırık olan çakal yavrusuna yardım etmek isteyen vatandaş, çakalın saldırganlığı üzerine yardım edemedi. Bir araç tarafından çarpıldığı düşünülen çakal hayatını kaybetti.   Buharkent Yolu Zorlu Enerji yakınında su hendeğinin içinde yaralı bir şekilde bekleyen yaralı çakalın sol arka ayağının kırık olduğu belirtildi. Yaralı çakalı gören Harun Çetin isimli vatandaş önce yardım etmeye çalışmış, fakat yabani hayvan olan ve yaralı olduğu için saldırganlaşan çakala yardım edemedi. Uzman ekip tarafından müdahale edilebileceğini düşünerek, yetkilileri aradığını ama olay yerinden ayrılmak zorunda olduğu için akıbetinin ne olduğunu bilmeyen Çetin, sosyal medyadan çakalın resimlerini paylaşarak durumu bildirdi.   YARALI ÇAKAL KURTARILAMADI Bunun üzerine haber merkezimiz yaralı çakalın durumu hakkında Denizli Büyükşehir Belediye Sokak Hayvanları Kliniğini arayarak bilgi almak istedi. Olayın taraflarına haber verildiğini ancak, çakalın bulunduğu noktanın kendi bölgeleri olmadığını belirten yetkililer Sarayköy Belediyesi Veterinerlik Kliniği’nin baktığını belirtiler.   Haber Merkezimiz, Sarayköy Belediyesi Veterinerlik Kliniği’ni arayarak Uzman Hekim Ayşe Özsoy’la görüştü. İhbarın kendilerine bildirildiği ve ekiplerin yönlendirildiği olayda, yaralı çakala ulaşamadıklarını belirttiler. Bunun üzerine tam yerini tespit amaçlı çakalın bulunduğu noktadaki resimleri kendilerine gönderdik. Ekipleri tekrar olay mahalline gönderen Özsoy, ekiplerin araması sonucu çakala ulaştıklarını ama yaralı çakalın öldüğünü tespit ettiklerini belirtti.   Ayşe Özsoy, Buharkent Belediyesi’nin daha yakın olduğu bölgede olayın gerçekleştiğini belirtti. Yaralı çakala yetişemedikleri için üzgün olduğunu belirten Özsoy, keşke Buharkent Belediyesi’ne haber verilseydi daha erken müdahale edilebilirdi dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Yaralı Çakal Kurtarılamadı

Denizli – Aydın Yolu’nda ayakları kırık olan çakal yavrusuna yardım etmek isteyen vatandaş, çakalın saldırganlığı üzerine yardım edemedi. Bir araç tarafından çarpıldığı düşünülen çakal hayatını kaybetti.

 

Buharkent Yolu Zorlu Enerji yakınında su hendeğinin içinde yaralı bir şekilde bekleyen yaralı çakalın sol arka ayağının kırık olduğu belirtildi. Yaralı çakalı gören Harun Çetin isimli vatandaş önce yardım etmeye çalışmış, fakat yabani hayvan olan ve yaralı olduğu için saldırganlaşan çakala yardım edemedi. Uzman ekip tarafından müdahale edilebileceğini düşünerek, yetkilileri aradığını ama olay yerinden ayrılmak zorunda olduğu için akıbetinin ne olduğunu bilmeyen Çetin, sosyal medyadan çakalın resimlerini paylaşarak durumu bildirdi.

 

YARALI ÇAKAL KURTARILAMADI

Bunun üzerine haber merkezimiz yaralı çakalın durumu hakkında Denizli Büyükşehir Belediye Sokak Hayvanları Kliniğini arayarak bilgi almak istedi. Olayın taraflarına haber verildiğini ancak, çakalın bulunduğu noktanın kendi bölgeleri olmadığını belirten yetkililer Sarayköy Belediyesi Veterinerlik Kliniği’nin baktığını belirtiler.

 

Haber Merkezimiz, Sarayköy Belediyesi Veterinerlik Kliniği’ni arayarak Uzman Hekim Ayşe Özsoy’la görüştü. İhbarın kendilerine bildirildiği ve ekiplerin yönlendirildiği olayda, yaralı çakala ulaşamadıklarını belirttiler. Bunun üzerine tam yerini tespit amaçlı çakalın bulunduğu noktadaki resimleri kendilerine gönderdik. Ekipleri tekrar olay mahalline gönderen Özsoy, ekiplerin araması sonucu çakala ulaştıklarını ama yaralı çakalın öldüğünü tespit ettiklerini belirtti.

 

Ayşe Özsoy, Buharkent Belediyesi’nin daha yakın olduğu bölgede olayın gerçekleştiğini belirtti. Yaralı çakala yetişemedikleri için üzgün olduğunu belirten Özsoy, keşke Buharkent Belediyesi’ne haber verilseydi daha erken müdahale edilebilirdi dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.