Yavuzyiğitoğlu : Kazanmaktan Başka Bir Düşüncemiz Yok

SPOR 07.02.2019 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yavuzyiğitoğlu : Kazanmaktan Başka Bir Düşüncemiz Yok

Kızılcabölükspor kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu 10 Şubat pazar günü deplasmanda oynanacak Adıyaman 1954 Spor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Takım olarak moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirten Kızılcabölükspor kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu,’ Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Geçen haftaki Yeni Orduspor galibiyetinin daha anlamlı olması için bu karşılaşmadan galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Deplasmanlardaki galibiyet yüzdemizi yükseltmemiz lazım. Hedefimiz kazanarak seri galibiyetler yakalamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Biz sahada kendi futbolumuzu oynadığımız sürece rakibin ne yaptığının bir önemi yok. Takımımıza güveniyorum.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu 10 Şubat pazar günü deplasmanda oynanacak Adıyaman 1954 Spor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım olarak moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirten Kızılcabölükspor kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu,’ Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Geçen haftaki Yeni Orduspor galibiyetinin daha anlamlı olması için bu karşılaşmadan galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Deplasmanlardaki galibiyet yüzdemizi yükseltmemiz lazım. Hedefimiz kazanarak seri galibiyetler yakalamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Biz sahada kendi futbolumuzu oynadığımız sürece rakibin ne yaptığının bir önemi yok. Takımımıza güveniyorum.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.