Yenişehir'de kaza: 3 otomobil 1 motosiklet kazaya karıştı

DENİZLİ 19.10.2018 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yenişehir'de kaza: 3 otomobil 1 motosiklet kazaya karıştı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde 3 otomobilin ve bir motosikletin karıştığı korkunç kaza ucuz atlatıldı. Kazada motosiklet hurdaya dönerken sürücü kazayı hafif sıyırklarla atlattı.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde dün gece 23.30 sıralarında kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada seyir halindeki otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan kaza sonrası seyir halindeki bir başka araçta kazaya karıştı. Kontrolden çıkan bir araç park halindeki bir otomobile ve çöp konteynerine çarptı.   Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken motosiklet adeta hurdaya döndü. Şans eseri motosiklet sürücüsü korkunç kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, çevredekiler sürücünün kurtuluşunu mucize olarak nitelendirdi.   Yaşanan kazada can kaybı ve yaralanma olmazken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde 3 otomobilin ve bir motosikletin karıştığı korkunç kaza ucuz atlatıldı. Kazada motosiklet hurdaya dönerken sürücü kazayı hafif sıyırklarla atlattı.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde dün gece 23.30 sıralarında kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada seyir halindeki otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan kaza sonrası seyir halindeki bir başka araçta kazaya karıştı. Kontrolden çıkan bir araç park halindeki bir otomobile ve çöp konteynerine çarptı.

 

Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken motosiklet adeta hurdaya döndü. Şans eseri motosiklet sürücüsü korkunç kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, çevredekiler sürücünün kurtuluşunu mucize olarak nitelendirdi.

 

Yaşanan kazada can kaybı ve yaralanma olmazken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.