Yol çalışmasını fark etmeyen sürücü kaza yaptı

DENİZLİ 11.11.2016 - 07:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yol çalışmasını fark etmeyen sürücü kaza yaptı

denizli haber / denizli 20 haber / Yol çalışmasını fark etmeyen sürücü kaza yaptı

Denizli’de bir sürücü  otomobiliyle yol çalışmasının yapıldığı yoldaki kazıyı fark etmeyince olanlar oldu. Yolda açılan hendeği fark etmeyen sürücü hendeği aşarak toprak yığınının üzerine çıktı.   Denizli ‘de Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediyelerinin alt yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin her gün güzargah değiştirmesinin yanı sıra araçlarının zarar görmesi nedeniyle sıkıntılı anlar yaşıyor. Uzun süredir süren çalışmalar nedeniyle sürpriz yol çalışmalarına şahit olan sürücüler ne zaman bitecek bu çalışmalar diye merak ediyor.   Çalışmaların yapıldığı yollar,  kazaları da beraberinde getiriyor. Bu kazalardan biri de dün akşam meydana geldi. Belediye ekiplerinin kazı çalışması yaptığı 29 Ekim Bulvarında; kazı çalışmasının olduğu yeri fark edemeyen sürücü kaza yaptı.  İddialara göre aydınlatma ışıklarının yanmadığı ve uyarı levhasının bulunmadığı yolda otomobil sürücüsü kazılan hendeği aşarak toprak yığının üzerine çıktı.  Yaşanılan kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken neye uğradığına şaşırdı. Otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   KAZA TARTIŞMALARA NEDEN OLDU Yaşanılan kaza ise tartışmalara yol açtı. Sosyal medyada paylaşılan kaza fotoğrafları farklı yorumlara neden oldu. Bazıları yapılan alt yapı çalışmalarının bitmemesinden şikayetçi olurken, meydana gelen kazada Büyükşehir belediyesini suçladı. Bazı vatandaşlarda otomobil sürücüsünün alkollü veya çok süratli olabileceğini belirtti. Kazı yapılan yolda uyarı levhasının bulunmadığı ve aydınlatma lambalarının olmadığı iddiaları yer alırken, paylaşılan fotoğrafta kazı yapılan yolda demir korkulukların yer alması ve emniyet şerit bandı dikkat çekti.    
denizli haber / denizli 20 haber / Yol çalışmasını fark etmeyen sürücü kaza yaptı

Denizli’de bir sürücü  otomobiliyle yol çalışmasının yapıldığı yoldaki kazıyı fark etmeyince olanlar oldu. Yolda açılan hendeği fark etmeyen sürücü hendeği aşarak toprak yığınının üzerine çıktı.

 

Denizli ‘de Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediyelerinin alt yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin her gün güzargah değiştirmesinin yanı sıra araçlarının zarar görmesi nedeniyle sıkıntılı anlar yaşıyor. Uzun süredir süren çalışmalar nedeniyle sürpriz yol çalışmalarına şahit olan sürücüler ne zaman bitecek bu çalışmalar diye merak ediyor.

 

Çalışmaların yapıldığı yollar,  kazaları da beraberinde getiriyor. Bu kazalardan biri de dün akşam meydana geldi.

Belediye ekiplerinin kazı çalışması yaptığı 29 Ekim Bulvarında; kazı çalışmasının olduğu yeri fark edemeyen sürücü kaza yaptı.  İddialara göre aydınlatma ışıklarının yanmadığı ve uyarı levhasının bulunmadığı yolda otomobil sürücüsü kazılan hendeği aşarak toprak yığının üzerine çıktı.  Yaşanılan kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken neye uğradığına şaşırdı. Otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

KAZA TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Yaşanılan kaza ise tartışmalara yol açtı. Sosyal medyada paylaşılan kaza fotoğrafları farklı yorumlara neden oldu. Bazıları yapılan alt yapı çalışmalarının bitmemesinden şikayetçi olurken, meydana gelen kazada Büyükşehir belediyesini suçladı. Bazı vatandaşlarda otomobil sürücüsünün alkollü veya çok süratli olabileceğini belirtti. Kazı yapılan yolda uyarı levhasının bulunmadığı ve aydınlatma lambalarının olmadığı iddiaları yer alırken, paylaşılan fotoğrafta kazı yapılan yolda demir korkulukların yer alması ve emniyet şerit bandı dikkat çekti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.