Yüzmenin prensesinden İbanoğlu’na ziyaret

SPOR 20.03.2017 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yüzmenin prensesinden İbanoğlu’na ziyaret

Mersin’de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası 100 mt. Kelebek’te altın madalyayla dönen İlayda Demirbaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

  Mersin’de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası’ndan birincilikle dönen İlayda Demirbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve İlayda’nın Antrenörü Zafer Uğursal ve Antrenörlerden Erhan Eriş de ziyarette hazır bulundu.     AHMET İBANOĞLU: “İLAYDA’NIN HEDEFİ TOKYO OLMALIDIR” İlayda’nın yüzmedeki başarısıyla umutlandırdığını belirten İbanoğlu, profesyonellik yolunda doğru hedefler belirlemesinin önemli olduğunu söyledi. İlayda’nın 2020 Tokyo Olimpiyatlarını şimdiden düşünmesi gerektiğini belirten İbanoğlu, özellikle lise dönemini çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. İlayda’nın azimli bir sporcu olduğunu da hatırlatan İbanoğlu, çalışarak her şeyin üstünden gelebileceğini belirtti.     İLAYDA DEMİRBAŞ: “SPOR BANA UMUT KAZANDIRDI” Başarı için çok çalışarak bu günlere geldiğini belirten İlayda Demirbaş, sporun hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirterek şunları kaydetti:     “Spor; benim için sağlık, başarı, ufuk ve her şeyden önce de umut demek. Yüzme sporu bana çok şey kazandırdı. Artık gelecek hedefim var ve bunun için çalışıyorum. Önümüzde Tokyo Olimpiyatları var. Tabi daha önce de milli takıma seçilmeliyim. Umudumu hiçbir zaman yitirmedim. Ailem, antrenörlerim ve arkadaşlarım her zaman yanımdalar. Ayrıca İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’na teşekkür ederim.”
Mersin’de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası 100 mt. Kelebek’te altın madalyayla dönen İlayda Demirbaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Mersin’de düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası’ndan birincilikle dönen İlayda Demirbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve İlayda’nın Antrenörü Zafer Uğursal ve Antrenörlerden Erhan Eriş de ziyarette hazır bulundu.

 

 

AHMET İBANOĞLU: “İLAYDA’NIN HEDEFİ TOKYO OLMALIDIR”

İlayda’nın yüzmedeki başarısıyla umutlandırdığını belirten İbanoğlu, profesyonellik yolunda doğru hedefler belirlemesinin önemli olduğunu söyledi. İlayda’nın 2020 Tokyo Olimpiyatlarını şimdiden düşünmesi gerektiğini belirten İbanoğlu, özellikle lise dönemini çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. İlayda’nın azimli bir sporcu olduğunu da hatırlatan İbanoğlu, çalışarak her şeyin üstünden gelebileceğini belirtti.

 

 

İLAYDA DEMİRBAŞ: “SPOR BANA UMUT KAZANDIRDI”

Başarı için çok çalışarak bu günlere geldiğini belirten İlayda Demirbaş, sporun hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirterek şunları kaydetti:

 

 

“Spor; benim için sağlık, başarı, ufuk ve her şeyden önce de umut demek. Yüzme sporu bana çok şey kazandırdı. Artık gelecek hedefim var ve bunun için çalışıyorum. Önümüzde Tokyo Olimpiyatları var. Tabi daha önce de milli takıma seçilmeliyim. Umudumu hiçbir zaman yitirmedim. Ailem, antrenörlerim ve arkadaşlarım her zaman yanımdalar. Ayrıca İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’na teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.