Zeybek Kavşağı'nda zincirleme kaza: 2 yaralı

DENİZLİ 15.12.2017 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeybek Kavşağı'nda zincirleme kaza: 2 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada iki kişi yaralandı.   Kaza; dün gece Denizli-Ankara yolu üzeri Zeybek Köprülü Kavşağı çıkışında meydana geldi. İddialara göre, bir yolcu minibüsü yolcu almak için dururken arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmadı. Her iki aracın sürücüleri kaza raporu hazırlarken, seyir halindeki bir otomobil kazayı geç fark edince manevra yaptı. Ani manevra sonucunda seyir halindeki hafriyat kamyonunu otomobile çarpmamak için manevra yapmak istemesi sonucu 20 ZC 986 ve 20 PL 295 plakalı iki otomobile çarptıktan sonra durdu.   Meydana gelen zincirleme kazada 1 kamyon, 1 minibüs, 3 otomobil de maddi hasar meydana gelirken kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yol trafiğe geçici olarak kapatıldı. Savaş alanın dönen yoldaki kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.   Zincirlemeye karışan araçlar çekildikten sonra trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada iki kişi yaralandı.

 

Kaza; dün gece Denizli-Ankara yolu üzeri Zeybek Köprülü Kavşağı çıkışında meydana geldi. İddialara göre, bir yolcu minibüsü yolcu almak için dururken arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmadı. Her iki aracın sürücüleri kaza raporu hazırlarken, seyir halindeki bir otomobil kazayı geç fark edince manevra yaptı. Ani manevra sonucunda seyir halindeki hafriyat kamyonunu otomobile çarpmamak için manevra yapmak istemesi sonucu 20 ZC 986 ve 20 PL 295 plakalı iki otomobile çarptıktan sonra durdu.

 

Meydana gelen zincirleme kazada 1 kamyon, 1 minibüs, 3 otomobil de maddi hasar meydana gelirken kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yol trafiğe geçici olarak kapatıldı. Savaş alanın dönen yoldaki kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Zincirlemeye karışan araçlar çekildikten sonra trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.