Zeybekci'den Akşener'e sert tepki:

SİYASET 28.05.2018 - 12:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeybekci'den Akşener'e sert tepki:

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Denizli mitinginde Bakan Nihat Zeybekci’ye yaptığı ağır eleştiri ve hakaretlere, Bakan Zeybekci ve AK Parti camiasından sert tepki geldi. Zeybekci, sosyal medya hesabından Akşener’e, “Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” diyerek tepki gösterdi.   Akşener,  Denizli mitinginde, Ekonomi Bakanı Denizliliydi değil mi diye sorduktan sonra konuşmasına şöyle devam etti. "Dediniz ki Denizli'ye bela olmasın, milletin başına bela olsun. Sanayi şehrinden gelmiş adam, 'Dolar, döviz ne işe yarar' diyor. Cahil desem cahil değil, ahmak desem ahmak değil. Burada fabrikalar çökerken, her şeyin dolarla yapıldığı ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor, 'Dolarla bizim işimiz yok' diyor. Burada fabrikalar çökerken, işçi çıkarırken, her girdiğinin dolarla olduğu Türkiye'de sanayi ürünlerinin bütün girdilerinin dolarla geldiği bir ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor, 'Dolarla molarla işimiz yok' diyor. Hadi oradan be, hadi oradan cahil. Yalnız bir şey var. Bunun patronu var ya, o çok kızgın. Bana bir şey diyecek söyleyemiyor. Arada bir 'eyy' diyecek ama kendini tutuyor.   Akşener’in bu sözlerine istinaden, Başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Partililer sosyal medya hesaplarından tepki göstererek kınandı.   Bakan Nihat Zeybekci; “Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı, iftiracı, günahkar ağızını bağlar, layık olduğun çukuruna geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” ifadelerine yer verdi.   AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; “Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle... #SahtekarMERAL” şeklinde paylaşımda bulundu.   Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise; “Denizlimizde 2004’ten bugüne bir çok ilki gerçekleştirerek büyük hizmetler eden, Denizlimizi vizyon şehir haline getiren, önceki dönem Belediye Başkanımız, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye yönelik seviyesiz, doğru olmayan sözlerle hakaret eden Sn. Akşener’i kınıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Denizli mitinginde Bakan Nihat Zeybekci’ye yaptığı ağır eleştiri ve hakaretlere, Bakan Zeybekci ve AK Parti camiasından sert tepki geldi. Zeybekci, sosyal medya hesabından Akşener’e, “Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” diyerek tepki gösterdi.

 

Akşener,  Denizli mitinginde, Ekonomi Bakanı Denizliliydi değil mi diye sorduktan sonra konuşmasına şöyle devam etti. "Dediniz ki Denizli'ye bela olmasın, milletin başına bela olsun. Sanayi şehrinden gelmiş adam, 'Dolar, döviz ne işe yarar' diyor. Cahil desem cahil değil, ahmak desem ahmak değil. Burada fabrikalar çökerken, her şeyin dolarla yapıldığı ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor, 'Dolarla bizim işimiz yok' diyor. Burada fabrikalar çökerken, işçi çıkarırken, her girdiğinin dolarla olduğu Türkiye'de sanayi ürünlerinin bütün girdilerinin dolarla geldiği bir ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor, 'Dolarla molarla işimiz yok' diyor. Hadi oradan be, hadi oradan cahil. Yalnız bir şey var. Bunun patronu var ya, o çok kızgın. Bana bir şey diyecek söyleyemiyor. Arada bir 'eyy' diyecek ama kendini tutuyor.

 

Akşener’in bu sözlerine istinaden, Başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Partililer sosyal medya hesaplarından tepki göstererek kınandı.

 

Bakan Nihat Zeybekci; “Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı, iftiracı, günahkar ağızını bağlar, layık olduğun çukuruna geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; “Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle... #SahtekarMERAL” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise; “Denizlimizde 2004’ten bugüne bir çok ilki gerçekleştirerek büyük hizmetler eden, Denizlimizi vizyon şehir haline getiren, önceki dönem Belediye Başkanımız, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye yönelik seviyesiz, doğru olmayan sözlerle hakaret eden Sn. Akşener’i kınıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.