Zeybekci'den anlamlı 14 Şubat paylaşımı

YAŞAM 14.02.2019 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeybekci'den anlamlı 14 Şubat paylaşımı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin 14 Şubat Sevgililer gününde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım dikkat çekti.   Zeybekci’nin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte sahilde çekindiği fotoğraf ve “Sen benim kabul edilmiş dualarımsın” ifadesi ile eşi için ithaf edilen paylaşımı büyük beğeni aldı.     Paylaşımlara yapılan yorumlarda, bir siyasinin duygusal bir paylaşımına şahit olduklarını belirten takipçiler, eşi için söylediği söz ile takdir edildi.   İşte o paylaşım;  

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin 14 Şubat Sevgililer gününde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım dikkat çekti.

 

Zeybekci’nin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte sahilde çekindiği fotoğraf ve “Sen benim kabul edilmiş dualarımsın” ifadesi ile eşi için ithaf edilen paylaşımı büyük beğeni aldı.

 

 

Paylaşımlara yapılan yorumlarda, bir siyasinin duygusal bir paylaşımına şahit olduklarını belirten takipçiler, eşi için söylediği söz ile takdir edildi.

 

İşte o paylaşım;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.