Zeybekci ve Kaya Denizli’de

DENİZLİ 16.03.2017 - 08:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeybekci ve Kaya Denizli’de

Denizli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Hollanda krizinin ardından yurda dönen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ağırlıyor.

Referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’ye geliyor. İlk olarak Çal Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Ekonomi Bakanı, bu ziyaretin ardından Çal ilçesinde bir de miting gerçekleştirecek.   Zeybekci, Bekilli ve Baklan ilçelerinde de halkla buluşarak, Denizli’lileri16 Nisan’da oylanacak Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin bilgilendirecek.   Ekonomi Bakanı’nın bir diğer durağı ise Çivril.Zeybekci, burada da bir miting düzenleyerek Çivril’lilere seslenecek. Zeybekci Denizli’de iş dünyasından isimlerle de önemli bir buluşma gerçekleştirecek. Düzenlenecek “İş buluşması istişare toplantısı” ile bakan, Denizli Platformu üyesi derneklerin temsilcileriyle bir araya gelecek.   Bu önemli buluşmaya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra, Hollanda’da yaşanan krizin ardından yurda dönen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katılacak. 
Denizli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Hollanda krizinin ardından yurda dönen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ağırlıyor.

Referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’ye geliyor. İlk olarak Çal Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Ekonomi Bakanı, bu ziyaretin ardından Çal ilçesinde bir de miting gerçekleştirecek.

 

Zeybekci, Bekilli ve Baklan ilçelerinde de halkla buluşarak, Denizli’lileri16 Nisan’da oylanacak Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin bilgilendirecek.

 

Ekonomi Bakanı’nın bir diğer durağı ise Çivril.Zeybekci, burada da bir miting düzenleyerek Çivril’lilere seslenecek. Zeybekci Denizli’de iş dünyasından isimlerle de önemli bir buluşma gerçekleştirecek. Düzenlenecek “İş buluşması istişare toplantısı” ile bakan, Denizli Platformu üyesi derneklerin temsilcileriyle bir araya gelecek.

 

Bu önemli buluşmaya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra, Hollanda’da yaşanan krizin ardından yurda dönen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.