Gençlik Kurulundan Vefa kahvaltısı.

GÜNDEM 27.09.2016 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlik Kurulundan Vefa kahvaltısı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, Denizli’de Genç MÜSİAD’ın kuruluşundan bugüne görev alan Başkanlara Vefa kahvaltısı düzenledi. Gençmiş dönem şube başkanları ve mevcut üyelerin aileleriyle katıldığı kahvaltı programı samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Kalabalık ve neşeli geçen kahvaltıda eski ve yeni üyeler hasret giderdi.

“MÜSİAD BİR AİLEDİR” Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Muharrem Kılcı, MÜSİAD ailesinin geçmişi ve geleceği ile tüm sanayi ve iş adamları dernekleri içerisinde özel bir yeri olduğuna vurgu yaparak, bu yapıya mensup olmanın bir ayrıcalık ve bir geleneği olduğunu belirtti. Kılcı, “MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ın bir dernekten ziyade bir ailedir. Bu ailenin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 15 Temmuz sonrası arayış içerisinde olanları, ortaya çıkan olumsuz durumları gördüğümüzde mensubu olduğumuz camianın önemini bir kez daha anlamış olduk.” İfadelerini kullandı.   “MÜSİAD YOL AÇAR, UFUK AÇAR” 3.Dönem Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Hakan Şirin, Genç MÜSİAD’ın ilk kurulduğu günden bugüne gelişimini gördüğünde gurur duyduğunu ifade ederek, “Bu güzide ailenin sayısının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi. 28 Şubat döneminden sonra zor bir dönemden geçtiklerini ancak bugün gelinen süreçte ne kadar doğru bir yerde olduklarını belirten 6.Dönem Başkanı Abdulhamit Aktaş, “MÜSİAD bir okuldur bu okulda size para verilmez, iş verilmez. Size yol açar, ufuk açar” ifadelerini kullandı. MÜSİAD’ın bir aile geleneği olduğunu söyleyen Ömer Fatih Filiz, MÜSİAD’ın bir aile olduğunu, gittiğiniz her yerde Genç MÜSİAD selamıyla tüm kapıların açıldığını, bizzat kendisinin Nijer’de bu durumu yaşadığını belirterek, bu aile içerisinde büyüdüğü için nasipli olduğumu düşündüğünü ifade etti.   Program sonunda önceki dönem şube başkanlarına plaket takdim edilirken, mevcut üyelere de üyelik belgeleri verildi.  
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, Denizli’de Genç MÜSİAD’ın kuruluşundan bugüne görev alan Başkanlara Vefa kahvaltısı düzenledi. Gençmiş dönem şube başkanları ve mevcut üyelerin aileleriyle katıldığı kahvaltı programı samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Kalabalık ve neşeli geçen kahvaltıda eski ve yeni üyeler hasret giderdi.

“MÜSİAD BİR AİLEDİR”

Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Muharrem Kılcı, MÜSİAD ailesinin geçmişi ve geleceği ile tüm sanayi ve iş adamları dernekleri içerisinde özel bir yeri olduğuna vurgu yaparak, bu yapıya mensup olmanın bir ayrıcalık ve bir geleneği olduğunu belirtti. Kılcı, “MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ın bir dernekten ziyade bir ailedir. Bu ailenin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 15 Temmuz sonrası arayış içerisinde olanları, ortaya çıkan olumsuz durumları gördüğümüzde mensubu olduğumuz camianın önemini bir kez daha anlamış olduk.” İfadelerini kullandı.

 

“MÜSİAD YOL AÇAR, UFUK AÇAR”

3.Dönem Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Hakan Şirin, Genç MÜSİAD’ın ilk kurulduğu günden bugüne gelişimini gördüğünde gurur duyduğunu ifade ederek, “Bu güzide ailenin sayısının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi. 28 Şubat döneminden sonra zor bir dönemden geçtiklerini ancak bugün gelinen süreçte ne kadar doğru bir yerde olduklarını belirten 6.Dönem Başkanı Abdulhamit Aktaş, “MÜSİAD bir okuldur bu okulda size para verilmez, iş verilmez. Size yol açar, ufuk açar” ifadelerini kullandı. MÜSİAD’ın bir aile geleneği olduğunu söyleyen Ömer Fatih Filiz, MÜSİAD’ın bir aile olduğunu, gittiğiniz her yerde Genç MÜSİAD selamıyla tüm kapıların açıldığını, bizzat kendisinin Nijer’de bu durumu yaşadığını belirterek, bu aile içerisinde büyüdüğü için nasipli olduğumu düşündüğünü ifade etti.

 

Program sonunda önceki dönem şube başkanlarına plaket takdim edilirken, mevcut üyelere de üyelik belgeleri verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.