Afjet Afyonspor-Denizlispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

SPOR 17.03.2019 - 02:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Afjet Afyonspor-Denizlispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Denizlispor 26. Hafta maçında deplasmanda 15. Sırada bulunan Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanacak olan yarın yani 17 Mart Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında lider Denizlispor 15.sırada bulunan Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Afyon'da oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi ve düşme hattını yakından ilgilendiren maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeler, İşte detaylar...           "HANGİ KANALDA ?" Denizlispor, karşılaşması Beın sport max 1 kanalından canlı olarak naklen yayınlanacak. Denizlispor’u desteklemek için 750 kişilik taraftar Afyon’a gitti. Denizlispor  yönetimin ek kontenjan talebi ise Afyonspor  takımının  yönetimi tarafından kabul edilmedi.      "CANLI MAÇ ANLATIMI" Denizli20haber.com'da karşılaşmadaki olayları ve detaylı pozisyonları yazılı bir şekilde dakika dakika anlık olarak sizlere aktaracağız. 17 Mart 2019 Pazar 13.30'da web sitesinde takip'te kalın...     "HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN" Afyon Zafer Stadyumu'nda 17 Mart Pazar Günü saat 13.30'da başlayacak olan maçı Sakarya Bölge Hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek.     "LİG'TE AFJET SINIRDA" Afjet Afyonspor  26'ncı haftada ligde durumu 25 puanda, sınırda olan Afyonspor bu hafta 17 Mart 2019 Pazar günü Abalı Denizlispor ile karşılaşacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Lig'de durumunu korumak isteyen Afyonspor'da neler olacak ? 
Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Denizlispor 26. Hafta maçında deplasmanda 15. Sırada bulunan Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanacak olan yarın yani 17 Mart Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında lider Denizlispor 15.sırada bulunan Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Afyon'da oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi ve düşme hattını yakından ilgilendiren maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeler, İşte detaylar...

 

 

 

 

 

"HANGİ KANALDA ?"

Denizlispor, karşılaşması Beın sport max 1 kanalından canlı olarak naklen yayınlanacak. Denizlispor’u desteklemek için 750 kişilik taraftar Afyon’a gitti. Denizlispor  yönetimin ek kontenjan talebi ise Afyonspor  takımının  yönetimi tarafından kabul edilmedi. 

 

 

"CANLI MAÇ ANLATIMI"

Denizli20haber.com'da karşılaşmadaki olayları ve detaylı pozisyonları yazılı bir şekilde dakika dakika anlık olarak sizlere aktaracağız. 17 Mart 2019 Pazar 13.30'da web sitesinde takip'te kalın...

 

 

"HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN"

Afyon Zafer Stadyumu'nda 17 Mart Pazar Günü saat 13.30'da başlayacak olan maçı Sakarya Bölge Hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek.

 

 

"LİG'TE AFJET SINIRDA"

Afjet Afyonspor  26'ncı haftada ligde durumu 25 puanda, sınırda olan Afyonspor bu hafta 17 Mart 2019 Pazar günü Abalı Denizlispor ile karşılaşacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Lig'de durumunu korumak isteyen Afyonspor'da neler olacak ? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.