Başkan Erdoğan’dan Mevlit Kandili Mesajı

DTO 28.11.2017 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan’dan Mevlit Kandili Mesajı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla şu görüşlere yer verdi.     Peygamberimizin doğduğu bu kutlu geceyi dua ve rahmetle karşılıyoruz. Yüce Allah’ın değerli elçisi Peygamberimiz(S.A.V.)’in dünyaya gelişi bizlerin kalbinde tarifsiz bir heyecan yaşatmaktadır. O bizlere İslâm dinini tebliğ ederek dünyamızı aydınlattı. Kalpleri nurlandırarak, bizleri gerçek huzura kavuşturdu. Dolayısıyla O’nun doğduğu bu gece, insanlığın kurtuluşu için hayırlara vesile olan mübarek bir başlangıçtır. Özellikle bu kutsal günde Sevgili Peygamberimizi sıkça anmalı ve onu gerçekten anlayabilmeliyiz.     İşte âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV)’in doğum günü olan bu mübarek günde herkesin Mübarek Mevlit Kandil’ini tebrik ederim. Bu önemli ve anlamlı günün Denizli’mize, ülkemize, tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa iyilik, güzellik hayırlar getirmesini diliyorum.  

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla şu görüşlere yer verdi.

 

 

Peygamberimizin doğduğu bu kutlu geceyi dua ve rahmetle karşılıyoruz. Yüce Allah’ın değerli elçisi Peygamberimiz(S.A.V.)’in dünyaya gelişi bizlerin kalbinde tarifsiz bir heyecan yaşatmaktadır. O bizlere İslâm dinini tebliğ ederek dünyamızı aydınlattı. Kalpleri nurlandırarak, bizleri gerçek huzura kavuşturdu. Dolayısıyla O’nun doğduğu bu gece, insanlığın kurtuluşu için hayırlara vesile olan mübarek bir başlangıçtır. Özellikle bu kutsal günde Sevgili Peygamberimizi sıkça anmalı ve onu gerçekten anlayabilmeliyiz.

 

 

İşte âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV)’in doğum günü olan bu mübarek günde herkesin Mübarek Mevlit Kandil’ini tebrik ederim. Bu önemli ve anlamlı günün Denizli’mize, ülkemize, tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa iyilik, güzellik hayırlar getirmesini diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.