Buldan’da kayıp olan kadın kriz geçirdiği sırada bulundu

ASAYİŞ 27.07.2019 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan’da kayıp olan kadın kriz geçirdiği sırada bulundu

Denizli’nin Buldan ilçesinde ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Döndü Güler, 9 saat sonra kriz nöbeti geçirdiği sırada bulundu.   Buldan ilçesi Karaköy Taşalan mevkiinde ailesiyle birlikte yaşayan 57 yaşındaki Döndü Güler, eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. AFAD ile jandarma, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve köylülerden oluşan 100 kişilik ekip bölgede arama çalışması başlattı. Yapılan aramada Güler, ikamet ettiği mahallenin 2 kilometre aşağısındaki tarlada 9 saat sonra kriz nöbeti geçirdiği esnada bulundu.     Sağlık ekiplerine teslim edilen Güler olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Döndü Güler'in epilepsi hastası olduğu belirtildi.      

Denizli’nin Buldan ilçesinde ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Döndü Güler, 9 saat sonra kriz nöbeti geçirdiği sırada bulundu.

 

Buldan ilçesi Karaköy Taşalan mevkiinde ailesiyle birlikte yaşayan 57 yaşındaki Döndü Güler, eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. AFAD ile jandarma, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve köylülerden oluşan 100 kişilik ekip bölgede arama çalışması başlattı. Yapılan aramada Güler, ikamet ettiği mahallenin 2 kilometre aşağısındaki tarlada 9 saat sonra kriz nöbeti geçirdiği esnada bulundu.

 

 

Sağlık ekiplerine teslim edilen Güler olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Döndü Güler'in epilepsi hastası olduğu belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.