Çameli Belediyesi’nde Mesai Saatleri Değişti

DENİZLİ 27.03.2020 - 16:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi’nde Mesai Saatleri Değişti

Çameli Belediyesi'nde mesai saatleri koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında değişti.   Cumhurbaşkanlığının 2020/4 sayılı Covid-19 konulu 'Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler' genelgesi kapsamında, mesai saatleri yeniden düzenlendi. Çameli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Covid-19 salgını ile mücadele ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik genelge kapsamında belediyemizin mesai saatleri ikinci bir genelgeye kadar yeniden belirlenmiştir. 30 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren mesai saatlerimiz 09 00-12:00 / 13:00-16:00 olarak belirlenmiştir” denildi.   "UYARILARI DİKKATE ALMANIZI İSTİYORUZ"   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “ Çameli Belediyesi olarak koronavirüs mücadelemiz sahada etkin şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Dezenfekte Ekipleri ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarına devam ediyor. Diğer taraftan personelimizin sağlığını da düşünerek salgının etkilerinin azaltılması için Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında mesai saatlerinde değişiklik yaptık. Tüm vatandaşlarımızdan uyarıları dikkate almalarını istiyor, bu süreci el ele atlatacağımıza olan inancımı bir kez daha belirtiyorum” dedi.

Çameli Belediyesi'nde mesai saatleri koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında değişti.

 

Cumhurbaşkanlığının 2020/4 sayılı Covid-19 konulu 'Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler' genelgesi kapsamında, mesai saatleri yeniden düzenlendi. Çameli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Covid-19 salgını ile mücadele ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik genelge kapsamında belediyemizin mesai saatleri ikinci bir genelgeye kadar yeniden belirlenmiştir. 30 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren mesai saatlerimiz 09 00-12:00 / 13:00-16:00 olarak belirlenmiştir” denildi.

 

"UYARILARI DİKKATE ALMANIZI İSTİYORUZ"

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “ Çameli Belediyesi olarak koronavirüs mücadelemiz sahada etkin şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Dezenfekte Ekipleri ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarına devam ediyor. Diğer taraftan personelimizin sağlığını da düşünerek salgının etkilerinin azaltılması için Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında mesai saatlerinde değişiklik yaptık. Tüm vatandaşlarımızdan uyarıları dikkate almalarını istiyor, bu süreci el ele atlatacağımıza olan inancımı bir kez daha belirtiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.