Çameli'de Muhtarlar Günü Kutlandı

DENİZLİ 18.10.2019 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Çameli Cumhuriyet Meydanında İlçe Protokolünün ve Çameli’de görevli 31 Mahalle Muhtarının katılımı ile kutlandı.   Yerel Demokrasinin vazgeçilmez unsuru 1829 yılına dayanan en eski müessesesini oluşturan muhtarlık kutlama programı Atatürk Büstüne Muhtarların çelenk sunmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ile başladı.   Çameli’de muhtarlık yapanlar adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Karabayır Mahalle  Muhtarı Mehmet Akdağ  , yaptı Akdağ Bu gün 19 Ekim Muhtarlar günü. Böyle bir günü isimlendirip  muhtarlarımıza armağan ettiği için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey’e şahsım ve muhtarlar adına şükranlarımı arz  ederim, ayrıca halen sınır ötesinde Barış pınarı harekatını başarı ile devam ettiren kahraman ordumuza hepimiz adına başarılar diliyorum.    Muhtarlık müessesesinin daha etkin, daha hizmete odaklı bir konuma gelmesi için çalışmalar yapmamız gerekir. Bu yönüyle görevde olduğumuz bu zamanı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Muhtarlar halkla iletişim açısından en önemli unsurdur. Bizler direkt olarak halkla iç içeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarları Beştepe’de külliyede misafir etmesi muhtarlarımız için onure edici ve verdiği değerin bir ifadesidir.   Muhtarlarımız köylerinde, mahallesinde devletin temel taşı, devletin temsilcisidir.   Bu duygu ve düşüncelerle sayın Kaymakamıma,Çameli Belediye Başkanıma,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanıma,(Adli Amirlerime) Jandarma ve Emniyet teşkilatımıza ve daire amirlerine, şahsım ve muhtarlar adına teşekkür ediyorum Muhtarlar Günümüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum, Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.   Çameli Belediye Parkında İlçe Protokolü ile mahalle muhtarları çay eşliğinde sohbeti sonrası kutlama programı son buldu.

19 Ekim Muhtarlar Günü Çameli Cumhuriyet Meydanında İlçe Protokolünün ve Çameli’de görevli 31 Mahalle Muhtarının katılımı ile kutlandı.

 

Yerel Demokrasinin vazgeçilmez unsuru 1829 yılına dayanan en eski müessesesini oluşturan muhtarlık kutlama programı Atatürk Büstüne Muhtarların çelenk sunmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ile başladı.

 

Çameli’de muhtarlık yapanlar adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Karabayır Mahalle  Muhtarı Mehmet Akdağ  , yaptı Akdağ Bu gün 19 Ekim Muhtarlar günü. Böyle bir günü isimlendirip  muhtarlarımıza armağan ettiği için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey’e şahsım ve muhtarlar adına şükranlarımı arz  ederim, ayrıca halen sınır ötesinde Barış pınarı harekatını başarı ile devam ettiren kahraman ordumuza hepimiz adına başarılar diliyorum.

 

 Muhtarlık müessesesinin daha etkin, daha hizmete odaklı bir konuma gelmesi için çalışmalar yapmamız gerekir. Bu yönüyle görevde olduğumuz bu zamanı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Muhtarlar halkla iletişim açısından en önemli unsurdur. Bizler direkt olarak halkla iç içeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarları Beştepe’de külliyede misafir etmesi muhtarlarımız için onure edici ve verdiği değerin bir ifadesidir.

 

Muhtarlarımız köylerinde, mahallesinde devletin temel taşı, devletin temsilcisidir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle sayın Kaymakamıma,Çameli Belediye Başkanıma,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanıma,(Adli Amirlerime) Jandarma ve Emniyet teşkilatımıza ve daire amirlerine, şahsım ve muhtarlar adına teşekkür ediyorum Muhtarlar Günümüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum, Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

 

Çameli Belediye Parkında İlçe Protokolü ile mahalle muhtarları çay eşliğinde sohbeti sonrası kutlama programı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.