Denizli 2 İlçede TOKİ'de 450 ev satışa sunuldu!

DENİZLİ 30.01.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli 2 İlçede TOKİ'de 450 ev satışa sunuldu!

Denizli TOKİ (Toplu Konut Projesi) kapsamında inşa edilen TOKİ'de 450 ev satışa çıktı.     Denizli'de TOKİ (Toplu Konut Projesi) kapsamında yapımı devam konutlar içerisinde yapımı tamamlanan kısımlar satışa sunuldu.Denizli'nin Acıpayam ve Honaz İlçesi'nde 450 konut, TOKİ twitter hesabından yayımlanan duuyuru ile ilan edildi. Denizli Acıpayam’da inşası devam eden 440 konut projemiz içinde yer alan 373 konut, açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. Denizli Honaz'da inşası devam eden 77 konut, açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. Başvurular bugünden itibaren 30 Ocak 2019 Çarşamba günü itibari ile başlatılmış olup son başvuru tarihi ise  28 Haziran 2019 olarak belirtilmiştir.     ACIPAYAM İLÇESİ PAYLAŞIMI:           HONAZ İLÇESİ PAYLAŞIMI:    

Denizli TOKİ (Toplu Konut Projesi) kapsamında inşa edilen TOKİ'de 450 ev satışa çıktı.

 

 

Denizli'de TOKİ (Toplu Konut Projesi) kapsamında yapımı devam konutlar içerisinde yapımı tamamlanan kısımlar satışa sunuldu.Denizli'nin Acıpayam ve Honaz İlçesi'nde 450 konut, TOKİ twitter hesabından yayımlanan duuyuru ile ilan edildi. Denizli Acıpayam’da inşası devam eden 440 konut projemiz içinde yer alan 373 konut, açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. Denizli Honaz'da inşası devam eden 77 konut, açık satış yöntemi ile satışa sunuldu.

Başvurular bugünden itibaren 30 Ocak 2019 Çarşamba günü itibari ile başlatılmış olup son başvuru tarihi ise  28 Haziran 2019 olarak belirtilmiştir.

 

 

ACIPAYAM İLÇESİ PAYLAŞIMI:

 

 

 

 

 

HONAZ İLÇESİ PAYLAŞIMI:

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.