Denizli Ankara istikametinde korkunç kaza, 10 yaralı

ASAYİŞ 09.08.2019 - 20:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ankara istikametinde korkunç kaza, 10 yaralı

Denizli Ankara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 2 otomobil ile bir midibüsün karıştığı kazada, görgü tanıklarının ifadelerine göre 10 kişinin yaralandığı ve çevre hastanelere kaldırıldığı belirtildi.   Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli-Ankara karayolunda meydana geldi. İşçileri taşıyan 20 S 0894 plakalı midibüs ile otomobil kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre görgü tanıklarının ifadelerine göre 10 kişi yaralandı. Bir midibüs ve 2 otomobilin karıştığı kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.Kazada midibüs devrilirken, otomobillerde de büyük maddi hasar meydana geldi.   Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Denizli Ankara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 2 otomobil ile bir midibüsün karıştığı kazada, görgü tanıklarının ifadelerine göre 10 kişinin yaralandığı ve çevre hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli-Ankara karayolunda meydana geldi. İşçileri taşıyan 20 S 0894 plakalı midibüs ile otomobil kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre görgü tanıklarının ifadelerine göre 10 kişi yaralandı. Bir midibüs ve 2 otomobilin karıştığı kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.Kazada midibüs devrilirken, otomobillerde de büyük maddi hasar meydana geldi.

 

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.