Denizli'de 3 Bant Ustaları Sahne Aldı

SPOR 11.02.2019 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 3 Bant Ustaları Sahne Aldı

Denizli'de Ege Bölgesinin en iyi bilardocularını  buluşturan 3 Bant Bilardo Ege Şampiyonası sona erdi.     Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin düzenlediği ‘3 Bant Bilardo Ege Şampiyonası’ 8-10 Şubat tarihlerinde, Denizli Plus Bilardo Salonunun ev sahipliğinde gerçekleşti. Ege Bölgesinin en prestijli turnuvasına 10 ilden 64 sporcu katıldı. 3 gün süren turnuvada Ege Bölgesinin en iyi sporcuları boy gösterdi. Seyir zevki yüksek olan şampiyona zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Aydın ve İzmir’li sporcuların performansı ayakta alkışlandı. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.   İşte dereceye giren sporcular: 1) HAYRİ KILIÇ - AYDIN 2) FATİH AKSU - İZMİR 3) EMRAH YILMAZ - AYDIN 4) ERHAN AYDOĞAN- İZMİR

Denizli'de Ege Bölgesinin en iyi bilardocularını  buluşturan 3 Bant Bilardo Ege Şampiyonası sona erdi.

 

 

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin düzenlediği ‘3 Bant Bilardo Ege Şampiyonası’ 8-10 Şubat tarihlerinde, Denizli Plus Bilardo Salonunun ev sahipliğinde gerçekleşti. Ege Bölgesinin en prestijli turnuvasına 10 ilden 64 sporcu katıldı. 3 gün süren turnuvada Ege Bölgesinin en iyi sporcuları boy gösterdi. Seyir zevki yüksek olan şampiyona zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Aydın ve İzmir’li sporcuların performansı ayakta alkışlandı. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

 

İşte dereceye giren sporcular:

1) HAYRİ KILIÇ - AYDIN

2) FATİH AKSU - İZMİR

3) EMRAH YILMAZ - AYDIN

4) ERHAN AYDOĞAN- İZMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.