Denizli'de at arabalı hırsızlar bulduklarını çaldılar

ASAYİŞ 22.07.2019 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de at arabalı hırsızlar bulduklarını çaldılar

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde bulunan bir halı yıkama fabrikasına yaklaşan at arabalı 2 kız çocuğu, fabrika bahçesinden buldukları malzemeyi çaldılar. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.   Olay, Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 2608 sokakta bulunan bir halı yıkama fabrikasının önünden geçmekte olan 14-15 yaşları arasında olduğu tahmin edilen 2 genç kız, fabrikanın bahçesine girerek, içeride bulunan demir türü malzemeleri, at arabasına tek tek yüklediler. At arabasıyla hurdacılık yaptığı öğrenilen kızlar, fabrika içerisine girerek el arabası, mazgal, demir parmaklık gibi hurda olabilecek ve satabilecekleri malzemeleri çalan 2 şahıs ardından, ortalıktan kayboldu. Halı yıkama fabrika sahibinin fark ettiği olay güvenlik kameralarına an be an yansıdı.   Mağdur olan fabrika sahibi, polislere haber verdikten sonra, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde bulunan bir halı yıkama fabrikasına yaklaşan at arabalı 2 kız çocuğu, fabrika bahçesinden buldukları malzemeyi çaldılar. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

 

Olay, Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 2608 sokakta bulunan bir halı yıkama fabrikasının önünden geçmekte olan 14-15 yaşları arasında olduğu tahmin edilen 2 genç kız, fabrikanın bahçesine girerek, içeride bulunan demir türü malzemeleri, at arabasına tek tek yüklediler. At arabasıyla hurdacılık yaptığı öğrenilen kızlar, fabrika içerisine girerek el arabası, mazgal, demir parmaklık gibi hurda olabilecek ve satabilecekleri malzemeleri çalan 2 şahıs ardından, ortalıktan kayboldu. Halı yıkama fabrika sahibinin fark ettiği olay güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

 

Mağdur olan fabrika sahibi, polislere haber verdikten sonra, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.