Denizli'de Bayram sabahı silah sesleri korkuttu

DENİZLİ 04.06.2019 - 16:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Bayram sabahı silah sesleri korkuttu

Denizli'de Ramazan Bayramı'nın birinci günü sabahı 'silah sıkma geleneği' nedeniyle bu yıl da şehrin belli yerlerinde silah sesleri yükseldi. Belli noktalarda evlerinin balkonlarına çıkan kişiler yaklaşık 1 saat süre içerisinde havaya tabaca ve tüfeklerle ateş açıldı.   Denizli'de güneşin doğmasıyla birlikte 05.40 sıralarından itibaren kent merkezine yakın ilçelerde bayramlarda gelenek haline gelen silah sıkma nedeniyle arife akşamı ve bayram namazının öncesinde ve sonrasında silah sesleri yükseldi. Şehrin dört bir yanında silahlar susmazken, polis ekipleri ihbarlar üzerine harekete geçti. Aralıksız duyulan silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu. Önceki yıllarda silahla ateş ederek genel güvenliği tehlikeye sokmaktan bazı vatandaşlara idari para cezası uygulanmasına rağmen gelenek bu yıl da devam etti.

Denizli'de Ramazan Bayramı'nın birinci günü sabahı 'silah sıkma geleneği' nedeniyle bu yıl da şehrin belli yerlerinde silah sesleri yükseldi. Belli noktalarda evlerinin balkonlarına çıkan kişiler yaklaşık 1 saat süre içerisinde havaya tabaca ve tüfeklerle ateş açıldı.

 

Denizli'de güneşin doğmasıyla birlikte 05.40 sıralarından itibaren kent merkezine yakın ilçelerde bayramlarda gelenek haline gelen silah sıkma nedeniyle arife akşamı ve bayram namazının öncesinde ve sonrasında silah sesleri yükseldi. Şehrin dört bir yanında silahlar susmazken, polis ekipleri ihbarlar üzerine harekete geçti. Aralıksız duyulan silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu. Önceki yıllarda silahla ateş ederek genel güvenliği tehlikeye sokmaktan bazı vatandaşlara idari para cezası uygulanmasına rağmen gelenek bu yıl da devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.