Denizli'de binadan yükselen duman korkuttu

DENİZLİ 27.02.2019 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de binadan yükselen duman korkuttu

Denizli Pamukkale ilçesi Mehmetçik Mahallesi'nde 4 Katlı apartmandan yükselen duman ve ağır koku mahalleliyi korkuttu.     Denizli Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi İncilipınar Caddesi üzerinde bulunan doğan apartmanında baca içerisinde oluşan yangın nedeniyle ağır bir duman ve koku yayıldı. Olay, saat 10.30 sıralarında doğan apartmanında bir dairede bulunan soba bacasının zamanında temizlenmediğinden dolayı baca içerisinde oluşan kıvılcımlarla birlikte baca içerisinde küçük bir alev alması sonucu sokağa ağır bir şekilde duman ve koku yayıldı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen 2 itfaiye ekibi olaya müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin açıklaması şöyle ; "Korkulacak bir durum yok, bacanın zamanında temizlenmemesinden kaynaklı içerisinde hafif çapta bir alev almış söndükten sonra yoğun dumanlar oluştuğundan dolayı çevredekiler bu durumdan dolayı korkmuş ve tedirgin olmuş. Zamanında baca içerisi sönmemiş olsaydı büyük bir yangına yol açabilirdi. Bu konuda vatandaşlarımızdan ricamız zamanında bakım yapmaları ve bu gibi olumsuz durumlar yaşanmaması için uyarıyoruz." şeklinde uyarıda bulundular.  

Denizli Pamukkale ilçesi Mehmetçik Mahallesi'nde 4 Katlı apartmandan yükselen duman ve ağır koku mahalleliyi korkuttu.

 

 

Denizli Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi İncilipınar Caddesi üzerinde bulunan doğan apartmanında baca içerisinde oluşan yangın nedeniyle ağır bir duman ve koku yayıldı.

Olay, saat 10.30 sıralarında doğan apartmanında bir dairede bulunan soba bacasının zamanında temizlenmediğinden dolayı baca içerisinde oluşan kıvılcımlarla birlikte baca içerisinde küçük bir alev alması sonucu sokağa ağır bir şekilde duman ve koku yayıldı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen 2 itfaiye ekibi olaya müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin açıklaması şöyle ; "Korkulacak bir durum yok, bacanın zamanında temizlenmemesinden kaynaklı içerisinde hafif çapta bir alev almış söndükten sonra yoğun dumanlar oluştuğundan dolayı çevredekiler bu durumdan dolayı korkmuş ve tedirgin olmuş. Zamanında baca içerisi sönmemiş olsaydı büyük bir yangına yol açabilirdi. Bu konuda vatandaşlarımızdan ricamız zamanında bakım yapmaları ve bu gibi olumsuz durumlar yaşanmaması için uyarıyoruz." şeklinde uyarıda bulundular.

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.