Denizli'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Sevindiren Pankart

DENİZLİ 21.02.2019 - 19:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Sevindiren Pankart

Denizli'ye gelen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti AK Parti Gençlik Kolları'nın astığı pankart ise dikkatlerden kaçmadı.     Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Denizli'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti. Miting alanına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile fotoğrafının yer aldığı bir pankart asıldı.Pankartta ise; "Kadın vardır yiğit doğurur. Oymağı devlet eder. Doğum günün kutlu olsun Reis 26.02.1954" şeklinde bir yazı bulunuyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiğinde ise gördüğü pankarttaki resim ile birlikteliğinde ki görseli gördüğünde çok sevindi.   İşte O Pankart:  

Denizli'ye gelen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti AK Parti Gençlik Kolları'nın astığı pankart ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Denizli'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti. Miting alanına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile fotoğrafının yer aldığı bir pankart asıldı.Pankartta ise; "Kadın vardır yiğit doğurur. Oymağı devlet eder. Doğum günün kutlu olsun Reis 26.02.1954" şeklinde bir yazı bulunuyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiğinde ise gördüğü pankarttaki resim ile birlikteliğinde ki görseli gördüğünde çok sevindi.

 

İşte O Pankart:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.